Lavinia Pîrva: Mă bucur că am ales ca Alex să nu crească cu nicio bonă, ci cu mama sau bunica

Lavinia Pîrva: Mă bucur că am ales ca Alex să nu crească cu nicio bonă, ci cu mama sau bunica

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt într-o relație din 2013. Cei doi s-au căsătorit în 2017, iar în 2019 au devenit părinții unui băiat, pe nume Alexandru. Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt într-o relație din 2013. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2017, iar în 2019 au devenit părinții unui băiețel, pe nume Alexandru.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Lavinia Pîrva a făcut vorbit deschis despre viața ei ca mamă.

„Am ales să fiu mamă cu normă întreagă. M-a ajutat foarte mult mama mea, a stat cu mine zi de zi. Acum a plecat la Timișoara să mai respire și ea, dar mă bucur că am ales ca Alex să nu crească cu nicio bonă, ci cu mama sau bunica. Sunt mândră că nu a fost nevoie ca cel mic să stea prea mult alături de altcineva. A crescut frumos, doar că știi și tu cum e perioada asta de la 2 ani și jumătate.”, a povestit Lavinia Pârva.

Întrebată de Cătălin Măruță despre al doilea copil, ea a spus că nu își mai dorește.

„În momentul ăsta nu mă gândesc deloc la asta, îmi e suficient. Îmi și imaginez să am 2-3 ca Alexandru, nu cred că aș face față. Alexandru cântă, dansează și e chiar talentat. Cumva el a auzit mereu muzică și s-a născut direct pe scenă.”, a mai spus vedeta.

Recent, Lavinia Pîrva a fost invitată în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde”, găzduită de actorul Marius Manole. Cu ocazia asta, cântăreața a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Ștefan Bănică.

„Îl admiram ca orice român pentru că este un artist foarte iubit. Dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că voi ajunge aici. Avem o prietenă comună, despre care evident nu știam detaliile astea, dar la un moment s-a întâmplat să aflu de la prietena mea că se cunoaște foarte bine cu Ștefan. Întâmplător ne-am întâlnit într-un anumit context și de acolo am continuat să ne cunoaștem. A fost o chestie pur întâmplătoare.”

De asemenea, artista a continuat să povestească faptul că atunci când l-a cunoscut pe celebrul artist, i-a adresat o întrebare surprinzătoare.

„Prima dată când l-am cunoscut pe Ștefan l-am întrebat dacă este machiat pentru că întotdeauna mi-am pus această întrebare, dacă se machiază, își dă cu rimel. A început să râdă, așa are ochii. Evident că nu era machiat. Este foarte atent la ce mănâncă, e un tip echilibrat. E un om care muncește enorm, e perfecționist. Cred că s-a născut cu această voință și dorință de a reuși și de a face lucrurile aproape perfect. Îl ador ca actor, ca artist. (…) Relația noastră se bazează pe încredere, libertate și pe multă iubire.”

Cântăreața a vorbit și despre știrile false care au apărut în presă cu privire la relația ei sau viața personală. „Când am oficializat relația cu Ștefan, ei au spus că eu am stat în portbagajul mașinii și mă ascundeam acolo. Sau la un moment dat au scris că sunt bolnavă de glandă tiroidă”, a adăugat Lavinia Pîrva în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde”.

Sursa: elle.ro

Adaugă comentariu