Lilu a prezentat astăzi prima emisiune la noul post TV la care activează

Lilu a prezentat astăzi prima emisiune la noul post TV la care activează

Astăzi a început o nouă etapă în viața jurnalistei Lilu. După o pauză de mai bine de 5 luni fără televiziune, prezentatoarea TV a revenit pe micile ecrane și o veți găsi în fiecare dimineață, de luni până vineri, la TVR Moldova.

După ce săptămâna trecută Lilu și-a anunțat revenirea în lumea televiziunii, astăzi jurnalista a prezentat prima ediție a emisiunii „Matinalii” de la postul de televiziune TVR Moldova, unde a avut-o ca invitată pe Nata Albot. Acestea au pregătit împreună unul dintre cele mai populare deserturi moldovenești - „Cușma lui Guguță” - cu căpșuni.

„Alt început. Au trecut emoțiile, am analizat hopurile, m-am autocriticat destul, acum pot spune că noul matinal de la TVR e o provocare mare. În timp record să scoți pe piața media un proiect atât de ambițios a fost posibil datorită unei echipe entuziaste și muncitoare (care nu a încăput în poză :) ). Promitem să fim mai buni în fiecare dimineață.”, mărturisește Lilu.

Emisiunea „Matinalii” este un nou proiect al postului de televiziune TVR Moldova, la care muncesc cot la cot mai mulți jurnaliști de la noi din țară. Emisiune va fi prezentată de Lilu împreună cu colegii ei, Ilinca Avram, Anatol Guzic și Mihai Bordian.  

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu