Olga Manciu: Vaginul femeii care naște natural niciodată nu va mai fi la fel

Olga Manciu: Vaginul femeii care naște natural niciodată nu va mai fi la fel

Olga Manciu a publicat recent o postare pe profilul său de Instagram despre viața sexuală și intimitatea cuplului după nașterea copilului. De asemenea, Olga a specificat că îi pare foarte rău că acest subiect rămâne a fi unul tabu pentru societatea noastră, chiar dacă reprezintă o etapă importantă în viața fiecărui cuplu.

După ce Olga a publicat o postare despre pielea abdomenului după naștere, mulți internauți au rugat-o să abordeze tema „Relația intimă în cuplu după apariția copilului”. La rândul său, Olga a menționat că: „De cele mai dese ori, femeilor le este frică chiar și să se gândească la asta, iar bărbații sunt tare nerăbdători și deloc nu realizează că „ACOLO” totul e altfel.


La acest subiect eu pot să spun următoarele, strict din propria experiență:
- Vaginul femeii care naște natural niciodată nu va mai fi la fel. Nu va mai fi la fel nu înseamnă că va fi mai rău. Să nu uităm că acest organ e un mușchi care se mărește în timpul nașterii, dar ca orice mușchi, are capacitatea de a se reface. În mod normal, își va reveni în câteva luni după naștere. Dar mai ales dacă facem și exerciții pentru asta (dați un search pe google să vedeți despre ce exerciții este vorba)
- Nașterea în sine, nu afectează viața sexuală. Mai degrabă lipsa somnului, nervii, schimbarea hormonală, oboseala fizică, dar și cea emoțională.
- Evident că va durea primele dăți, dar va fi suportabil. Cu multă răbdare și încredere reciprocă, aceste mici neplăceri foarte repede vor dispărea. Și neapărat să nu uităm să mai și discutăm despre asta, că e un proces de doi oameni.

 - Încrederea în sine o să ajute orice femeie să își revină la normal repede, dar susținerea și prezența partenerului în perioada post-partum este extrem de importantă. Fără asta, dragi bărbați, mult timp nu veți vedea femeia din nou cu dorința în ochi. Cum spune tatăl meu: Lasă că ți-a fost și bine, așa că nu te jălui”, a scris Olga Manciu.


 

Sursa: Instagram.com/ Olga Manciu

Adaugă comentariu