Sfatul Angelinei Jolie către fiicele sale merită preluat cu încredere

Sfatul Angelinei Jolie către fiicele sale merită preluat cu încredere

Deși mai sunt câteva săptămâni până la Ziua Internaţională a Femeilor, celebrată pe 8 martie, celebra actriță Angelina Jolie a acordat un interviu revistei Elle în care a dezvăluit modul în care își crește cele 3 fete și care este sfatul cel mai important pe care îl dă acestora. Conceptele solide despre viață ale actriței sunt apreciate de întreaga lume și ar fi păcat să nu ne inspirăm și noi din valorile ce le cultivă propriilor copii.

 „Ceea ce vă deosebeşte de restul lumii este ceea ce vreţi să faceţi pentru alţii. Oricine se poate îmbrăca cu o rochie şi poate purta machiaj. Mintea voastră este cea care vă defineşte. Descoperiţi cine sunteţi, care sunt punctele voastre de vedere şi ce contează pentru voi. Şi luptaţi pentru ca ceilalţi oameni să aibă aceleaşi libertăţi ca voi. O viaţă în ajutorul altora merită trăită”, a spus mama către fiicele sale.

De asemenea, interviul a fost însoțit de o ședință foto ce urmează să apară în ediția specială din luna martie a revistei Elle. În pictorial mama apare alături de fiicele ei biologice, Shiloh, în vârstă de 11 ani, şi Vivienne, în vârstă de 9 ani.

După divorţurile de actorii Jonny Lee Miller şi Billy Bob Thornton, Angelina Jolie s-a căsătorit cu actorul Brad Pitt, în august 2014, într-o ceremonie organizată pe domeniul castelului Miraval, reşedinţa pe care cuplul o deţine în sudul Franţei. Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, născut în 2001, Pax, născut în 2003, Zahara, născută în 2005 - şi trei biologici - Shiloh, născută în 2006, şi gemenii Vivienne şi Knox, născuţi în 2008. Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit în septembrie 2016.

Sursa: kidmagia.ro, digi24.ro

Adaugă comentariu