Tatiana Heghea, în prag de a naște al doilea copil, ne spune ce greșeală nu va repeta!

Tatiana Heghea, în prag de a naște al doilea copil, ne spune ce greșeală nu va repeta!

Interpreta Tatiana Heghea este pe ultima sută de metri și iată-iată va aduce pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel. Și așa cum experiența vine odată cu practica, eram curioși să aflăm ce greșeli din prima sarcină artista a omis în actuala. Dar surpriză, graviduța extrem de activă, nu ne-a putut spune decât una și aceea fiind însoțită de mult zâmbet.

Tatiana Heghea și-a anunțat fanii despre faptul că este însărcinată abia când a ajuns în luna a 7-a, iar de atunci nu a trecut nici o zi fără să fie admirată încontinuu pentru felul în care se prezintă în viața de zi cu zi. Cântăreața arată de milioane, nu se plânge de nimic, ba din contra, aceasta continuă să fie super activă și în ultimele zile de sarcină, putând fi admirată pe la diverse ceremonii.

La începutul lui 2016 a născut-o pe Regina-Raluca. Și la doar doi ani distanță, întreaga familie se va bucura de un nou membru. Curioși din fire despre cum au decurs cele nouă luni din viața artistei și în cazul fetiței, dar și a băiatului, aflăm că mămica nu regretă nimic. Și în prima, dar și în a doua sarcină totul a fost exact așa cum și-a dorit.  „Cea mai mare mândrie pentru mine ca mamă și gravidă este că în ambele experiențe am reușit să practic sportul, sigur că dozat, însă prezent în activitățile mele zilnice. Încă un factor care mi-a adus armonie și plăcere este că nu m-am îngrășat. S-au adăugat exact atâtea kg câte se recomandă pentru o evoluție sănătoasă a fătului”, ne mărturisește graviduța.

 

Deși nu-l consideră drept greșeală, totuși, unicul moment pe care Tatiana Heghea nu-l va trece cu vederea de această dată sunt primele hăinuțe ale nou-născutului. „În prima experiență l-am trimis pe tătic să cumpere primele hăinuțe. Am râs prea mult când am văzut ce hăinuțe a adus. Deci, cred că de această dată voi avea eu grijă să le aleg cu mare atenție! ”, a specificat interpreta.

 

Noi îi urăm naștere ușoară!

 

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu