Vedete care vor deveni pentru prima dată mame în 2019

Vedete care vor deveni pentru prima dată mame în 2019

Mai multe vedete de la noi urmează să devină cât de curând mămici. Acestea au fost fericite să anunţe de-a lungul anului 2018 că familia lor se măreşte. Majoritatea au făcut publice frumoasele veşti în mediul online, motiv pentru care au primit zeci de mesaje de felicitare din partea admiratorilor.

Prezentatoarea TV Daniela Ciocanu și soțul său Victor vor deveni pentru prima dată părinți în 2019. După opt luni de la oficializarea relației, jurnalista a dezvăluit pe o rețea de socializare că este însărcinată. Deocamdată soții nu au dezvăluit sexului copilului, însă le-au promis internauților că o vor face la început de 2019.

 

Și prezentatoarea TV Inessa Voscoboinic urmează să devină pentru prima data mamă în 2019. Aceasta a anunțat frumoasa veste prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde a și dezvăluit sexul copilului pe care îl așteptă – o fetiță. Acum Inessa este însărcinată în 20 de săptămâni și se odihnește alături de soțul său Dmitrii într-un orășel din Egipt.

 

Timp de câteva luni și-a ascuns burtica și a făcut publică frumoasa noutate abia în trimestrul 3 de sarcină. Bloggerița Cristina Gheiceanu și soțul ei, fotbalistul Ovidiu Mendizov, vor deveni părinți la început de 2019. Cât despre sexul copilului, cuplul preferă încă să țină în secret.

 

De curând, și prezentatoarea radio Tatiana Pleș, sora interpretei Diana Rotaru, a publicat prima fotografie cu burtica de graviduță. Tatiana împreună cu soțul ei sunt împreună de mai bine de 10 ani, iar relația și-au oficializat-o la începutul lunii iunie a acestui an, iar în 2019 vor deveni pentru prima dată părinți.

 

Bloggerița Hellen Monroe nu a ezitat să-și etaleze burtica cu cea mai mare mândrie pe toată perioada sarcinii. Însărcinată în 39 de săptămâni, Hellen împreună cu soțul ei, judocanul Valeriu Duminică, așteaptă foarte curând să-și cunoască copilașul. Nu se știe exact dacă bebelușul va alege să vină pe lume la sfârșit de 2018 sau la început de 2019.

Foto: Instagram.com

Adaugă comentariu