Vezi cum a sensibilizat Kornelia Ștefăneț 160 de mame!

Vezi cum a sensibilizat Kornelia Ștefăneț 160 de mame!

Kornelia Ștefăneț este o interpretă și o mămică împlinită. Este mereu în mișcare şi încearcă să respecte fiecare promisiune, făcută publicului, jurnaliștilor sau fetiței ei. Trăirile de mămică și dorința de a împărtăși tuturor fericirea de a fi mamă de fetiță, dar și curiozitatea de a afla ceva nou, au făcut-o să accepte invitația la ”Şezătoarea Mamelor, ediţia a XV-a”, organizată de Odoraş.

În fața celor peste 160 de mame prezente la eveniment, mămica Kornelia Ștefăneț a recunoscut că nu este ușor să fii artist și să ai un bebe acasă. ”Sunt o femeie împlinită, deşi uneori îmi reproșez faptul că nu pot fi alături de Sănduța în fiecare clipă. Mă bucur că am alături părinți deosebiți, care mă ajută enorm și despărțirile devin astfel un pic mai ușoare ”, a povestit interpreta.

În familia Ștefăneț se cântă mai vesel și mai colorat, de un an și 7 luni încoace. Mai nou, micuța Alexandra, a început să cocheteze cu oglinda, probând bijuteriile mamei.

”Este cea mai frumoasă vârstă! Pot ore în șir s-o privesc cum își pune brățările pe mânuțe și dansează în fața oglinzii, iar când mă cuprinde și îmi spune ”dragă, dragă” mă topesc și vreau ca aceste clipe să dureze veșnic”, a spus Kornelia.

Pentru că dincolo de cuvinte sunt emoțiile, și mai ales emoțiile redate prin cântec, Kornelia a împărtășit cu mămicile prezente la eveniment un cântec foarte drag ei, o dedicație pentru Alexandra, care a luat naștere în clipa când a aflat că va fi mămică. Este vorba despre cântecul ”Fetița mea”, în care tata, Marcel Ștefăneț, şi-a transformat toate emoțiile în note muzicale. Multe dintre mame nu au putut să-și stăpânească lacrimile.

”Mă bucur că am putut oferi un moment plin de emoție mămicilor adunate în acestă sală, mă bucur că am fost alături de mămicile active, dornice de ce-i mai bun pentru copiii lor. Astfel de evenimente sunt ca un balsam pe suflet pentru mămici și vă doresc cât mai multe astfel de întâlniri, la care, cu siguranță am să revin. O primăvară frumoasă tuturor mămicilor și tuturor copilașilor! ”, a transmis pentru  Odoraș, interpreta.

“A fost sinceră și în vorbă și în cântec. Nu am deslușit nici o notă falsă, dimpotrivă, Kornelia m-a copleșit. Are un ritm al ei foarte aparte, o energie care o înalță pe ea și pe cei din jur. E bravo!”, a spus Valeria Bobocel, prezentă la eveniment.

Ascultați mai jos, piesa care a emoționat mămicile prezente la ”Șezătoarea mamelor”.

 

Text: Nata Bodiu

Foto: Odoraş

Galerie de imagini
image
image
image

Adaugă comentariu