Corpul femeii după ce a născut. Mai multe proaspete mămici au participat la un proiect fotografic

Corpul femeii după ce a născut. Mai multe proaspete mămici au participat la un proiect fotografic

Pornind de la nevoia femeilor care de abia au născut de a se simți bine în pielea lor, un brand de haine pentru copii din Marea Britanie a pornit o campanie de celebrare a trupurilor postpartum. Într-un interviu dat CNN, un reprezentant al companiei a declarat că 80% dintre proaspetele mămici își compară trupurile cu cele ale vedetelor care apar în media. Țelurile și așteptările lor sunt total nerealiste și, de aceea, 50% dintre ele ajung să folosească tot felul de filtre și de aplicații care să le înfrumusețeze fotografiile atunci când le postează în social media.

Prin această campanie se dorește să se conștientizeze că în timpul perioadei de sarcină corpul suferă niște transformări și că este absolut normal să aibă nevoie de o perioadă de timp să își revină la forma pe care o avea înainte. Campania ne arată trupurile a câtorva proaspete mămici cu bebelușii lor. Linda Papadopulous, psiholog și autor de cărți din Marea Britanie, spune că în acest fel femeile sunt încurajate să își iubească corpul indiferent de imperfecțiuni.

Vedeți mai jos mămicile curajoase care sunt fericite în primul rând fiindcă își țin în brațe comorile, iar corpul lor a fost cel care a adus pe lume acești copii:

 

Sursa: totuldespremame.ro

Adaugă comentariu