Produsele ideale pentru îngrijirea tenului în perioada caldă a anului

Produsele ideale pentru îngrijirea tenului în perioada caldă a anului

Odată cu schimbarea anotimpurilor, se petrec schimbări și la nivelul pielii: pielea grasă are tendința să devină normală, cea normală poate să devină mai uscată, iar îngrijirea tenului trebuie făcută cu produse corespunzătoare nevoilor acestuia, în funcție de fiecare anotimp. Este bine să nu uităm nici de alimentația bogată în vitamine și de hidratarea intensă.
 

Inclusiv pielea corpului și a mâinilor este afectată de schimbarea de anotimp, nu numai tenul, și una din cele mai importante reguli pentru a vă proteja pielea este hidratarea.


 

Numismed pH5,5  prezintă o gamă largă de produse pentru îngrijirea tenului. Fabricate în Germania produsele de la Numismed se deosebesc prin calitatea și eficiența lor.

*Hydrolactol® 5.5 – component hidratant, special conceput pentru Numismed.

*Ingrediente active – alantoină, provitamin B5 (pantenol), sorbitol, uree.

*Formula specială pentru pielea carifelată – acționează 24 de ore.

*Produsele  nu conțin parfum, lanolină, PEG, coloranți, parabeni și uleiuri minerale, de aceea sunt deosebit de potrivite pentru pielea sensibilă și alergică.

*Eficiența și toleranța produselor Numismed este confirmată prin teste clinice, desfășurate de instituții autorizate germane.

Gama de produse Numismed pH 5,5 Sensitive include următoarele produse:

Numismed Loțiune de curățare pH 5,5 Sensitive 200ml / Rezerva 1000 ml

PH-ul prietenos al pielii de 5,5 conservează stratul acid protector al pielii. Conferă pielii o rezistență sporită la factorii externi de mediu care pot afecta pielea. Recomandat pentru persoanele cu piele sensibilă, față și corp.

Numismed Loțiune pentru corp pH 5,5 Sensitive 200ml

Îmbogățită în ingrediente nutritive cum este Hydrolactol, Provitamina B5, unt de shea și unt de avocado, loțiunea de corp previne uscăciunea pielii. Prin utilizarea loțiunii de corp veți obține o piele moale și suplă, cu un aspect proaspăt și sănătos.

Numismed Șampon Stress Relief pH 5,5 Sensitive 200ml

Șamponul curăță delicat părul și scalpul, este potrivit pentru utilizarea frecventă, pH-ul 5,5 neutru nu usucă scalpul. Factorii de îngrijire de calitate înaltă protejează structura părului sănătos și funcțiile naturale ale scalpului. Potrivit pentru toate tipurile de păr, recomandat pentru utilizarea frecventă.

Numismed Deo roll-on pH 5,5 Sensitive 50ml

Deodorantul Numismed pH5,5 oferă protecție 24 de ore împotriva transpirației. Textura de emulsie oferă o senzație plăcută de prospețime pe întreaga durată a zilei și pH-ul 5,5 păstrează stratul acid protector al pielii. Nu conține aluminiu. Nu înfundă porii. Testat dermatologic.

Numismed Crema pentru față zi și noapte pH 5,5 Sensitive 50ml

Această cremă cu rol special de protecție restabilește echilibrul natural de hidratare a pielii și ajută la atenuarea simptomelor de piele uscată, cum sunt senzațiile de iritație, arsură, strângere. Vitamina E are acțiunea antioxidantă asupra pielii. Crema se absoarbe foarte rapid și lasă o senzație plăcută pe piele.
 

Toata gama de produse o găsți în rețeaua de farmacii: Farmacia Familiei și Orient.

Foto simbol: shessonatural.com

Adaugă comentariu