Igiena intimă, un subiect tabu sau o necesitate? Mai multe femei active din Moldova vorbesc deschis despre aceasta

Igiena intimă, un subiect tabu sau o necesitate? Mai multe femei active din Moldova vorbesc deschis despre aceasta

Zonele intime al corpului sunt mult mai sensibile la acţiunea factorilor iritanţi, dat fiind faptul că epiderma acestora conţine o multitudine de glande sudoripare şi sebacee, secreţia cărora, adunându-se rapid, modifică aciditatea normală a pielii. Acestea creează condiţii pentru apariţia infecţiilor bacteriene şi micotice.

Epigen este cel mai recomandat pentru igiena intimă, deoarece gelul conţine extract de Glicyrriza Glabra- Radix, aşa-numitul lemn dulce, şi acid lactic. De asemenea, Epigen gel intim:

1.         Conţine doar componente  naturale: fără săpun, coloranţi şi conservanţi;

2.         Menţine pH-ul natural al zonelor intime;

3.         Micşorează riscul candidozelor repetate;

4.         Protejează şi înlătură iritaţiile locale;

5.        Înlătură disconfortul după epilare și folosirea absorbantelor;

6.         Se recomandă folosirea după relaţii intime, frecventarea bazinului, sălii de sport;

7.         Ideal în zilele critice, în perioada sarcinii și alăptării, nu are limită de vârstă;

8.         Fortifică tratamentul ginecologic și urologic.

 

Spre exemplu, interpreta Kătălina Rusu se arată încântată de acest gel și a postat pe conturile sale de Facebook și Instagram un mesaj de recomandare pentru admiratoarele sale. „Vreau să împărtășesc cu voi micul meu secret, sau truc, care sper să vă fie de ajutor, chiar dacă poate îl considerați cumva subiect tabu. Dar sunt sigură că fetele care mă urmăresc aici sunt fete moderne, care se îngrijesc zilnic, știu ce înseamnă un machiaj decent de zi, epilare etc. Păi iată, vreau să vă spun că soluția igienică intimă pe care o folosesc este EPIGEN . Anume ea îmi oferă confortul și siguranța zilnică. Ea înlătură disconfortul după epilare, dar și în perioadele mai stresante. Știu că este o soluție naturală, care conține mult extract din lemn dulce și acid lactic. E foarte plăcută și delicată, iar un tub îmi ajunge pentru 4-5 luni”, a scris Katalina.

Actrița de teatru, Inna Colbasiuc, este o graviduță foarte activă și împărtășește pe pagina sa de Instagram activitățile pe care le are. Ea de asemenea recomandă Epigen Gel. „Nu e simplu pentru orișicare să suporte căldura de afară, darămite pentru o femeie gravidă. Dacă ați trecut ca și mine, vara, prin perioada de graviditate, cred că mă înțelegeți perfect.  Apropo, medicul care îmi curează sarcina mi-a recomandat în această perioadă toridă să fiu foarte atentă și la îngrijirea intimă, pentru că igiena zilnică poate influența sănătatea fătului. Mai ales că vara asta, cât încă suntem singuri, am ales să merg la mare, la picnicuri, la iarbă verde. Așadar, după mai multe consultări am ales soluția intima EPIGEN, care se recomandă în perioada sarcinii și în genere nu are limite de vârstă. Are un miros delicat şi plăcut, oferind astfel o senzaţie de curăţenie şi prospeţime ce persistă pe parcursul întregii zile”, a menționat Inna.

 

Hellen Monroe, tânără mămică, la fel apelează la Epigen atunci când vine vorba despre igiena sa intimă. „La recomandarea prietenelor mele am cumpărat o soluție fără de care (zic ele) nu trebuie să te pornești într-o călătorie la mare și eu... bunăoară nu mă pot lipsi de ea. Știu că igiena intimă necesită o îngrijire delicată și cu soluții potrivite, care conţin doar componente naturale, nu au săpun, coloranţi şi conservanţi. Eu am ales EPIGEN la recomandarea medicului ginecolog, pentru că menţine pH natural al zonelor intime”, a menționat mămica.

Cristina Osipov, bloggeriță fashion foarte activă, la fel recunoaște că pentru igiena intimă folosește Epigen Gel. „Deși pare un subiect care nu ar trebui să ridice multe semne de întrebare, igiena intimă încă mai este un subiect tabu, pe care încercăm să îl evităm în discuțiile cu prietenele sau rudele, dar nu ar trebui, pentru că de asta depinde sănătatea unei femei. Eu folosesc Epigen gel și vara îl iau cu mine oricând merg la piscină, bazin sau chiar în vacanță la mare”, a scris Cristina pe contul său de Instagram urmărit de peste 56 de mii de persoane.

Epigen Gel are un miros delicat şi plăcut, oferind astfel o senzaţie de curăţenie şi prospeţime ce persistă pe parcursul întregii zile. Îl puteţi găsi în toate farmaciile din ţară.

Adaugă comentariu