Lentilele de contact create special ca să vezi lucrurile în profunzime ziua și noaptea

Lentilele de contact create special ca să vezi lucrurile în profunzime ziua și noaptea

Lentilele de contact înlocuiesc ochelarii de vedere pentru o perioadă de scurtă sau lungă durată și pot fi utilizate atât în viața de zi cu zi, la muncă, dar și atunci când practicați activități sportive. Bausch + Lomb este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri de îngrijire medicală din lume, oferind cea mai largă și cea mai bună gamă de produse dedicate îngrijirii ochilor, printre care: lentile de contact și produse de îngrijire a lentilelor.

Fii la curent cu ultimele noutăți în ceea ce ține de lentilele de contact, transmițând un mesaj cu numele și dioptria la numărul de telefon 079080803 sau completând un mic chestionar AICI.

Lentilele de contact Biotrue ONEday, o nouă generație de lentile de unică folosință, concepute pentru a ține pasul cu dinamica vieții tale. În fiecare zi, ochii sunt expuși mai multe ore dispozitivelor electronice, clipitul fiind astfel redus cu aproape 66%. Acest lucru poate cauza senzația de ochi uscat și poate provoca disconfort.

Lentilele Biotrue ONEday create cu HyperGel™, un material inspirat din fiziologia ochiului uman, asigură confort pe toată perioada purtării: suprafața lentilei este îmbogățită cu un agent surfactant care reduce deshidratarea acesteia, iar conținutul de apă este similar cu al corneei - 78%, pentru a oferi un confort excepțional la purtare.

Datorită tehnologiei High Definition™ Optics, te vei bucura de o vedere clară chiar și în condiții de lumină difuză. Filtrul UV, împreună cu o pereche de ochelari de soare, îți vor asigura protecția completă a ochilor.

Lentilele de contact zilnice sunt ideale pentru sportivi sau pentru purtătorii ocazionali de lentile de contact.

Aceste lentile sunt de unică utilizare și trebuie aruncate după fiecare purtare.

 

Lentilele de contact PureVision2 HD au fost fabricate special pentru a asigura timp de 30 de zile și nopți o vedere impecabilă și maxim confort la purtare. Sunt create cu High DefinitionTM Optics, un design special pentru reducerea aberațiilor sferice - cauza vederii neclara, si lipsa de contrast în condiții de lumină slabă (de exemplu la condus noaptea, la cinema etc.).

Oxigenul este elementul cheie pentru a avea ochi strălucitori și sănătoși. De aceea, lentilele PureVision2 HD asigură un flux crescut de oxigen ochilor, oferind o senzație atât de naturală încât uiți că porți lentile de contact.

Profilul subțiat și rotunjit al marginii lentilei PureVision2 HD asigură tranziția lină între lentilă și pleoape, aducând un plus de confort încă de la prima aplicare.

În plus, deoarece lentilele sunt ambalate într-o soluție intens hidratantă, te bucuri acum de un confort maxim, de la aplicare și pe toată durata purtării lor.

 

 

Lentilele SofLens59 sunt realizate dintr-un material rezistent la depunerile proteice, care combină o performanță excelentă, confort și acuitate vizuală, oferind o purtare zilnică confortabilă, cu înlocuire la o lună de zile.

 

Lentilele de contact cosmetice Bausch + Lomb SofLens® Natural Colors îți schimbă în mod natural culoarea ochilor, indiferent de ocazie sau de starea de spirit. Aceste lentile sunt realizate dintr-un material rezistent la depunerile proteice, cu un sistem avansat și exclusiv de imprimare, pentru a asigura o culoare naturală, în 10 nuanțe extraordinare. Gama de lentile SofLens® Natural Colors este disponibilă și în varianta cu dioptrii.

Schimbă-ți înfățișarea și fii remarcată în orice moment, pentru că SofLens® Natural Colors sunt lentilele care te fac să te simți unică în orice ocazie!

Caracteristici principale și avantaje:

*10 nuanțe extraordinare cu aspect natural

*Datorită tehnologiei de imprimare, culoarea este acum inserată în material, oferind astfel un confort sporit, de lungă durată.

*Durabilitate, material rezistent la depuneri, pentru un confort excelent

*Manipulare ușoară.

 

Pentru o bună utilizare a lentilelor de contact ne vin în ajutor soluțiile de întreținere a lor:

Soluția Biotrue conține hialuronat, lubrifiant ce se regăsește natural și în ochi. Are ph-ul egal cu cel al lacrimilor sănătoase și menține active anumite proteine benefice din lacrimile tale.

Într-o lume cu mai puține ore de somn și mai mult timp petrecut în fața calculatorului, este dificil să-ți menții ochii relaxați și hidratați, mai ales dacă porți lentile de contact. Biotrue face purtarea lentilelor mai ușoară pentru ochi, deoarece acționează în armonie cu ochii tăi.

Formula Biotrue depășește limitele întreținerii clasice a lentilelor de contact, fiind prima soluție multifuncțională ce combină elemente de inovație bio cu un sistem extraordinar de dezinfectare.

Biotrue acționează asemenea ochilor, pentru a le oferi sănătatea și confortul de care au nevoie pe toată durata purtării lentilelor de contact.

Dezinfectarea lentilelor în fiecare zi protejează ochii de infecții ce pot fi cauzate de diverse microorganisme cantonate pe lentile.

 

ReNu MultiPlus, pe piață de peste 10 ani, este un brand de încredere și de renume mondial, cu o istorie plină de succes. Această soluție este folosită pentru hidratarea, curățarea, clătirea, dezinfectarea și păstrarea lentilelor de contact moi. ReNu omoară microbii în doar 4 ore și ajută astfel la menținerea confortului lentilelor și păstrarea sănătății ochilor.

Soluția multifuncțională ReNu MultiPlus conține Hydranate®, un ingredient special care îndepărtează depunerile de proteine. Poți astfel să cureți, să clătești, să dezinfectezi și să îndepărtezi proteinele și să păstrezi lentilele cu un singur tip de soluție – ReNu MultiPlus.

 

Biotrue® Drops (în varianta de flacon multidoză la 10 ml sau sub forma unidozelor 30 x 0.5 ml) împrospătează și calmează în mod natural ochii uscați, obosiți și iritați de:

- utilizarea îndelungată a calculatorului;

- purtarea lentilelor de contact;

- călătoriile cu avionul;

- mediul extern cu condiții de vânt;

- mediile interioare cu aer condiționat;

- activități sportive.

 

Caracteristici principale și avantaje:

- Fără conservant;

- Ph egal cu cel al lacrimilor sănătoase;

- Compatibil cu toate tipurile de lentile de contact moi.

Biotrue® Drops hidratează rapid și în mod natural suprafața oculară pentru a ameliora simptomele de ochi uscat, cum ar fi senzația de uscăciune, iritare sau ochi obosiți, senzația de corp străin sau ochi care lăcrimează excesiv.

Biotrue® Drops înglobează un lubrifiant natural - acidul hialuronic (sub forma de hialuronat de sodiu 0,24%) care se găsește în structura ochiului uman sănătos și a filmului lacrimal.

Compatibil cu toate tipurile de lentile de contact moi, Biotrue® Drops îmbunătățește vizibil confortul purtării acestora, pe tot parcursul zile.

 

Sfaturi utile privind purtarea și întreținerea lentilelor de contact

Întotdeauna:

• Spală-te pe mâini cu apă și săpun, și usucă-le cu un prosop care nu lasă scame, de fiecare dată înainte de a manevra lentilele de contact.

• Spală, clătește și dezinfectează lentilele după fiecare utilizare. Respectă recomandările și instrucțiunile specialistului oftalmolog.

• Începe de fiecare dată, la aplicare sau scoatere, cu aceeași lentilă pentru a evita confuzia lentilei de pe ochiul drept cu cea de pe ochiul stâng.

• Curăță de fiecare dată recipientul pentru lentile cu soluție proaspătă și lasă-l să se usuce la aer. Înlocuiește recipientul în fiecare lună.

• Utilizează soluția de întreținere până la data expirării.

• Nu folosi lentilele de contact când înoți. Pentru mai multe detalii cere sfatul specialistului oftalmolog.

• Ia cu tine întotdeauna un flacon de soluție pentru întreținerea și curățarea lentilelor împreună cu un recipient, pentru a putea avea grijă de lentile atunci când ai nevoie.

• Păstrează la tine tot timpul un flacon de picături oculare Biotrue Drops sau ReNu Drops, pentru confort susținut la purtare.

• Mergi în mod regulat la un specialist oftalmolog și urmează întotdeauna recomandările acestuia.

 

Niciodată:

• Nu lăsa săpunul, produsele cosmetice sau alte substanțe să vină în contact cu lentilele.

• Nu folosi fixativ de păr după aplicarea lentilelor de contact.

• Nu atinge vârful flaconului de soluție de nici o suprafață, cu degetul sau cu lentilele.

• Nu reutiliza soluția din recipient.

• Nu folosi picături oculare sau alte soluții incompatibile cu lentilele de contact.

• Nu purta lentile de contact în medii poluate (vapori iritanți, fum etc.).

• Nu purta lentilele de contact peste perioada recomandată de specialistul oftalmolog.

• Nu schimba lentilele tale de contact cu ale altor persoane (chiar și cu membrii familiei).

 

Toate produsele menționate pot fi găsite la importatorul oficial în Moldova:

ICS United Vision SRL Moldova

str. Schinoasa Noua, 27

tel/fax: +(373)/22/729674

mob: +(373)079080803

 

 

Foto simbol de copertă: a1.ro 

Adaugă comentariu