Află cum poți scăpa ușor de cicatricile cauzate de acnee, varicelă sau epilare

Află cum poți scăpa ușor de cicatricile cauzate de acnee, varicelă sau epilare

Cicaderm este o cremă reparatoare pe bază de Mimosa tenuiflora („arborele pielii”), apa termală Herculane și vitamina E ce ajută la vindecarea rapidă a leziunilor pielii și reduce riscul formării cicatricilor. Aplicată pe leziune, reduce inflamația și intervine în toate fazele reconstrucției și integrității pielii. Creează condițiile favorabile cicatrizării estetice a plagilor mici, juliturilor, arsurilor, leziunilor din varicelă și acnee, cicatricilor post laser și microchirurgie, după epilare.

Cele două ingrediente active din produsul CICADERM, Mimosa Tenuiflora și apa termală Herculane sunt cunoscute din perioade foarte îndepărtate pentru proprietățile lor terapeutice.

Mimosa Tenuiflora sau arborele pielii este un activ cosmetic extras din scoarța arborelui cu același nume din Mexic, Brazilia și Venezuela, crește sălbatic în pădurea tropicală și este foarte popular în medicina mexicană.

Tradiția este moștenită de la celebrii Mayași ce-l considerau având efecte magice asupra oamenilor și animalelor. Atunci a fost descoperit ca remediu natural în tratamentul arsurilor severe.

Două evenimente majore au adus în lumină proprietățile lui terapeutice: explozia din 1984 a unei companii petroliere și cutremurul de magnitudine 8,1 din 1985. Cu aceste ocazii, aplicarea directă pe rănile pacienților arși a extractului de scoarță de Mimosa Tenuiflora a demonstrat facilitarea regenerării și prevenirea cicatricilor acestor pacienți. Vestea a fost răspândită de presă și miraculosul arbore mexican a intrat în atenția industriei farmaceutice și cosmetice.

În anii 90 au fost făcute numeroase studii  pe extract de scoarță de Mimosa Tenuiflora  de către cercetătorii și clinicile din Mexic, demonstrând efectul analgezic, antiiflamator, antibacterian și de creștere a rezistenței pereților vasculari.

 

Mai mult de 6000 de declarații în 3 ani confirmă rezultate spectaculoase:

- Efect analgezic în mai puțin de 3 ore;

- Completă reconstrucție a epidermului în 3-5 săptămâni;

- Repigmentare în 3 luni.

Statistic, se consideră că 20% din pacienții cu arsuri grave nu supraviețuiesc, dar Crucea Roșie Mexicană declară că procentul coboară la 4% prin folosirea Mimosei tenuiflora.

Apa termală Herculane este benefică tuturor tipurilor de piele. Proprietățile ei calmante, anti-iritante si anti-inflamatorii  au fost demonstrate științific.

Când pielea suferă o leziune, cum ar fi o tăietură, zgârietură, arsură, un coş sau o cicatrice survenită în urma unei intervenţii chirurgicale, folosește CICADERM. Pentru că regenerarea să se petreacă rapid şi fără „urme”, este nevoie să aplicăm local produse eficiente şi să consumăm o gamă largă de nutrienţi.

Foto: gupshupavenue.com

Adaugă comentariu