Odoraș.

Odoraș.

Tedi

Paste cu piept de pui în sos Alfredo

Paste cu piept de pui în sos Alfredo

Ingrediente:

- 400 gr paste
- 300 gr piept de pui
- 300 ml de smântână
- 100 gr de unt
- 4-5 linguri de parmezan răzuit
- 2 căței de usturoi
- sare, piper și pătrunjel proaspăt

Modul de preparare:

1. Fierbeți puțin pieptul de pui tăiat cubulețe.

2. Topiți puțin untul într-o tigaie.

3. Adăugați pieptul de pui și usturoiul pisat și rumeniți ușor cărnița.

4. Adăugați puțină apă în care a fiert pieptul și toată smântâna, iar mai apoi pastele.

5. Lăsați să fiarbă la foc mic pentru aproximativ 15-20 minute. În acest răstimp mestecați din când în când.

6. Când este gata, adăugați parmezanul ras și mestecați bine.

7. După ce aranjați pastele în farfurie, adăugați deasupra pătrunjel.

Share:

Articole recomandate