Paste cu piept de pui în sos Alfredo
- 2016-01-19
- 7217
Ingrediente:
- 400 gr paste
- 300 gr piept de pui
- 300 ml de smântână
- 100 gr de unt
- 4-5 linguri de parmezan răzuit
- 2 căței de usturoi
- sare, piper și pătrunjel proaspăt
Modul de preparare:
1. Fierbeți puțin pieptul de pui tăiat cubulețe.
2. Topiți puțin untul într-o tigaie.
3. Adăugați pieptul de pui și usturoiul pisat și rumeniți ușor cărnița.
4. Adăugați puțină apă în care a fiert pieptul și toată smântâna, iar mai apoi pastele.
5. Lăsați să fiarbă la foc mic pentru aproximativ 15-20 minute. În acest răstimp mestecați din când în când.
6. Când este gata, adăugați parmezanul ras și mestecați bine.
7. După ce aranjați pastele în farfurie, adăugați deasupra pătrunjel.