Supă-cremă cu mazăre şi spanac
- 2016-02-03
- 5688
Supă-cremă cu mazăre şi spanac, asezonată cu bruschete de usturoi şi seminţe de dovleac
Ingrediente
2 litri supă de legume
500 g mazăre verde (congelată sau proaspătă)
500 g spanac
3 cepe
4 cartofi
100 g unt
sare, piper - după gust
Preparare:
1. Se pregăteşte supa de legume din 3 ingrediente - ceapă, morcov şi ţelină (se fierb în jur de 30 minute);
2. Apoi se fierbe mazărea, cartofii şi spanacul în supa de legume;
2. Se căleşte ceapa în unt şi se adaugă în cratiţă;
3. Se mixează totul în blender;
4. Se aranjează în farfurii şi se decorează cu bruschete (sau pesmeţi) pregătite din timp în rolă, cu puţin ulei de măsline şi seminţe de dovleac.
Poftă mare!
Reţetă trimisă de Marina Valuţa, FB - Bucătăria Marinei