Nichita Axentii – viitorul stomatolog îndrăgostit de sport

Nichita Axentii – viitorul stomatolog îndrăgostit de sport

Nu există 7 minuni în ochii unui copil , ci 7 milioane…

Visător, optimist și foarte elegant… Nichita Axentii este cea mai mare comoară a mamei și astăzi împlinește 8 anișori. Este vârsta care îi aduce noi provocări și noi aspirații. Visele au început să fie mai puțin naive, iar activitățile în care se implică sunt demne de un viitor bărbat adevărat.

Galant și foarte atent la detalii, Nichita nu va ieși din casă fără să întrebe mămica despre cum arată. Este conștient deja, că imaginea contează și cei mai mulți dintre prieteni țin cont de asta. Sociabil și foarte deschis spre comunicare, băiatul mamei este mereu în centrul atenție. Se impune prin ținută și foarte multă răbdare (mai puțin specific acestei vârste). Nu intră în conflicte și zâmbește mereu.

 

Nichita adoră mașinile în miniatură și le colecționează, dar speră că această pasiune va fi posibilă și cu mașinile originale. O altă pasiune „bărbătească” este sportul și anume tenisul de câmp. Se simte tare fericit în teren și știe că va ajunge  pe cele mai mari corturi din lume, dacă va munci și va crede în reușita sa.

Este un copil plin de viață, iubitor și ambițios. Nu lasă lucrurile făcute pe jumătate, iar tot ce face, o face din suflet. Îi place mult când o vede pe mama zâmbind și încearcă să o bucure zilnic cu ceva, fie că e vorba de o notă la școală, un succes la sport sau o floare din hârtie. În general, îi place să vadă pe toți cei din jur zâmbind. De aici, probabil și dorința de a se face medic stomatolog. Vrea să dăruiască multe zâmbete frumoase oamenilor.

Mare la vise, Nichita tot copil rămâne și de ziua lui își dorește o jucărie. Și încă una destul de „cool” – un hoverboard de ultimă generație. Doar că nu insistă și are răbdare… pentru că știe că visele devin realitate dacă crezi în ele.

Astăzi, mămica Mihaela vine să-i ureze celui mai important bărbat din viața ei, LA MULȚI ANI! Sănătate și o copilărie cât mai plină de momente frumoase, iar mama va fi mereu.

 

 

Adaugă comentariu