Ionela – mica balerină cu spirit de antreprenor

Ionela – mica balerină cu spirit de antreprenor

Ionela face balet de la 4 ani. Îndrăgostită de această artă după ce a privit un desen animat, ea a reuşit să-şi convingă părinţii, la vârsta mică pe care o avea, să-şi urmeze pasiunea.

Face balet din plăcere, nu din obligaţie, iar la orele de dans „merge în zbor”. Ar vrea doar mai multă libertate, căci adoră să improvizeze, însă regulile o disciplinează şi o fac mai bună, în fiecare zi. Mica balerină „organizează” concerte pentru cei apropiaţi, ori de câte ori are ocazia, iar pentru asta chiar vinde bilete, pentru că pe lângă o sumedenie de calităţi artistice, Ionela are şi spirit de antreprenor. 

Graţioasă şi elegantă, Ionelei îi place să-şi aleagă ţinutele şi accesoriile cu grijă. Este o domniţă în toată legea, iar curăţenia şi îngrijirea e la ordinea zilei. Uneori mai împrumută cosmetica mamei, deşi, adesea, creioanele pentru şcoală sunt perfecte şi pentru machiaj. Are 8 ani şi este o elevă de nota 10 în clasa a doua. Adoră să citească şi, în timp ce toată lumea se grăbeşte la serviciu, Ionela îşi ia doza de lectură la ceai, în fiecare dimineaţă.  

Spuneam că, pe lângă balet, Ionela are şi suflu de afaceri în sânge, în plus e şi foarte sufletistă. De aceea, ea are deja un proiect de viitor - vrea să deschidă un azil pentru câinii străzii şi s-a „documentat”, de pe acum, despre ce are nevoie pentru asta. 

Ionela este încă mică și nu dansează pe poante, iar la sesiunea de la Odoraş le-a încălțat pentru prima dată... La următoarea sesiune foto, cu siguranţă, ne va arăta şi mai multe performanţe!

 

Fotografii: Foto d'Or

Vedeţi mai multe SESIUNI FOTO şi mai multe Proiecte sau Felicitări

Telefonează la 069571563 pentru a afla cum poţi face o sesiune foto pentru copilaşul tău!

Adaugă comentariu