Odoraș.

Odoraș.

Sensimyl

Maternitatea Medpark – Specialiști în fericire, acreditați în siguranță

Maternitatea Medpark – Specialiști în fericire, acreditați în siguranță

Maternitatea Medpark a devenit un centru de referință în ceea ce privește gestionarea sarcinilor de înaltă complexitate, fiind și singura maternitate privată care primește nașteri începând cu termenul de 32 de săptămâni. O experiență frumoasă de naștere înseamnă, însă, mai mult decât atât și aceasta este misiunea medicilor obstetricieni Medpark – specialiști în fericire, acreditați în siguranță.

Doar o naștere frumoasă poate aduce alte nașteri în viitor

Experiența pozitivă nu este doar un slogan, ci reprezintă un principiu enunțat de Organizația Mondială a Sănătății în contextul în care încurajarea nașterilor a devenit o prioritate socială. Iar pentru ca acest lucru să se întâmple, viitoarea mamă trebuie să beneficieze de tot suportul din partea familiei și a echipei medicale.

La Medpark, viitoarele mame au parte de grija unei echipe de excepție, alcătuită din medici obstetricieni, ecografiști, medici de familie, neonatologi-renimatologi, anesteziști, asistente medicale, moașe și specialiști din alte peste 40 de domenii medicale și chirurgicale, pregătiți să se alăture în caz de orice necesitate.

Fiecare experiență este unică

Primele emoții încep din primele săptămâni de sarcină, iar parcursul este unul de durată și de maximă responsabilitate.

  • 9 luni de grijă și protecție. Pentru a scuti părinții de griji, Medpark a creat un pachet de monitorizare a sarcinii cu toate investigațiile și consultațiile incluse. Medicul de familie completează actele necesare pentru obținerea indemnizațiilor de stat, iar un manager dedicat va informa pacienta ori de câte ori este necesar un control medical. În caz de urgențe, liniile de gardă obstetrică și neonatologie sunt disponibile 24/7.
  • Nașterea fără frică. Frica de durere, de imprevizibil și responsabilitatea care se află pe umerii mamei o fac să simtă vulnerabilă în momentul nașterii. Iată de ce rolul echipei Medpark este să asigure îngrijirile medicale, dar și toate mijloacele necesare pentru ca nașterea să se transforme într-o experiență pozitivă. Aici se include atât gestionarea durerii în naștere, cât și asigurarea confortului psihoemoțional prin aceeași minge de fitness în travaliu, covorașul de yoga, terapia cu muzică, aromaterapie sau orice face gravida să se simtă mai bine.
  • Susținerea familiei este esențială și încurajată începând de la etapa de pregătire, prin cursurile de educație prenatală “Școala viitorilor părinți”, prezența partenerului în timpul consultațiilor, la naștere și după naștere, în salon. Atunci când puterile sunt la limită, susținerea persoanei apropiate poate oferi acea căldură și liniște interioară.

Echipa Medpark crede cu desăvârșire că anume de confortul psihoemoțional al femeii care naște, depinde buna desfășurare a întregului proces.

Ești pregătită pentru o naștere în siguranță? Noi suntem.

Maternitatea Medpark este singura din țară în care procesele medicale corespund standardelor internaționale de calitate și siguranță a pacientului, fapt confirmat de acreditarea Joint Commission International. Pentru viitoarea mamă, aceasta reprezintă confirmarea că ea și bebelușul său vor beneficia de îngrijiri medicale la nivelul spitalelor de top din lume.

Află mai mult despre monitorizarea sarcinii și nașterea la Medpark pe Maternitatea Medpark sau contactează-ne la (+373) 22 40 00 40, disponibil 24/7.

 

Share:

Articole recomandate