Horoscopul și sarcina: ce te așteaptă în graviditate în funcție de zodie

Horoscopul și sarcina: ce te așteaptă în graviditate în funcție de zodie

Medicii afirmă că nu există nicio sarcină ideală și nicio mamă absolut sănătoasă. În context, astrologii, după ani și ani de informație colectată și analizată, vin cu anumite sfaturi pentru femei cum să se protejeze în timpul sarcinii în funcție de zodia în care s-au născut.

Berbec

Este unul dintre cele mai încăpățânate semne zodiacale, iar femeile din această zodie sunt practic imposibil de dus la medic. Femeile-berbec deseori iau decizii negândite, dar nu în ceea ce ține de sarcină. Pentru acestea, graviditatea este un proiect întreg, bine gândit, analizat, în timpul căruia merge frecvent la medic. Dar sunt și excepții, femei axate pe carieră și care nu se îngrijesc prea mult de sănătate. Totuși, chiar și acestea nu rezistă tentației de a amenaja din timp camera celui mic fiind impresionate de tot ceea ce e frumos. Astrologii le sfătuiesc pe viitoarele mame-berbec să nu vorbească prea mult despre sarcina lor cu persoane necunoscute și să evite oamenii care emană energie negativă.

Taur

Femeile din această zodie calculează foarte bine înainte de a rămâne însărcinate și se decid doar atunci când știu că vor putea oferi copilului tot ce e mai bun. Acestea sunt foarte reticente în timpul gravidității și nu-și permit să se enerveze practic deloc. Viitoarele mame-taur aleg foarte minuțios medicul care să le supravegheze sarcina. Astrologii afirmă că femeile din zodia Taur au sarcini care decurg complicat și nașteri grele. Un alt sfat este ca mamele din această zodie să planifice în așa fel sarcina ca viitorul copil să nu se nască în zodia Scorpion, deoarece cele două zodii sunt incompatibile.

Gemeni

Pentru femeile din această zodie sarcina e asemeni unei aventuri care le-a prins pe nepusă masă. Acestea încep să-și construiască cuibușorul pe ultima sută de metri, dar datorită energiei mari pe care o au reușesc totul înainte ca pe lume să vină cel mic. Mofturile gravidelor-gemeni sunt o stare obișnuită, acestea pot să se supere pe un nimic, iar peste câteva minute deja să fie bine-dispuse. Gravidele-gemeni trebui să evite contactele cu oamenii răciți. Femeile-gemeni sunt cele mai predispuse la starea de greață din primul trimestru de sarcină.

Rac

Femeile-rac sunt cele mai potrivite ca graviduțe. Au un comportament de cloșcă în sensul bun al cuvântului, iar sarcina pentru ele este cel mai important eveniment din viață. După ce rămân însărcinate, pentru femeile-rac totul trece pe planul doi – familia, munca, rudele. O astfel de atitudine o poate face pe viitoarea mamă prea sentimentală și plângăcioasă. Astrologii vă recomandă ca viitoarele mame să bea mai multă apă și să aibă mare grijă de igienă, în special în zona sânilor. Fiindcă viitoarele mame-rac sunt foarte emoționale, bărbații acestora au nevoie de multă răbdare.

Leu

Femeilor-leu li se recomandă înainte de a rămâne însărcinate să facă analize ale sângelui privind coagularea acestuia, căci de acest aspect depinde circulația spre placentă. De asemenea, se cere renunțarea la fumat, și se recomandă ca femeile să înceapă un curs de administrare a vitaminelor E, celor din grupa B și un supliment de zinc. Instinctul matern la mamele-leu poate să nu apară imediat, însă ulterior mamele din această zodie sunt gata la orice pentru copilul lor.

Fecioară

Femeile din această zodie sunt mame înnăscute, ele încep să viseze la viitorul lor copil practic din copilăria proprie. Pentru a avea o sarcină sănătoasă femeile-fecioară pot să se concedieze, să se mute în alt oraș sau orice altceva ce se cere. Astrologii menționează că nu există riscuri pentru mamele din această zodie, însă atenționează că femeile devin foarte exigente față de partenerii lor și față de cei din jur cerând o atitudine cât mai frumoasă față de ele și față de copil.

Balanță

Graviduțele-balanță devin soții ideale: gătesc gustos, au grijă de soț, sunt binevoitoare. Însă în această perioadă ele devin cam uituce și permanent trebuie să li se amintească despre vizitele la medic sau suplimentele alimentare ce trebuie luate. Acestea au nevoie de ajutor în perioada gravidității de dorit din partea mamei lor sau a unei bune prietene. Cât ține de kilogramele în plus, Balanțele pot să nu-și fac grijim căci anume ele în perioada de graviditate arată cel mai bine. Astrologii atenționează însă că apar anumite riscuri pentru rinichi și aceste organe ar trebui monitorizate pe perioada sarcinii.

Scorpion

Mamele-scorpion sunt gata la orice pentru copilul lor. Tot ceea ce fac ele fie la muncă, fie acasă, este doar în interesul copilului lor. În această perioadă femeile pot deveni mai agresive mai ales dacă simt că se încalcă drepturile lor sau ale copilului. Femeile-scorpion sunt foarte atente față de sarcină și dau analizele la timp. Astrologii le sfătuiesc pe femeile din această zodie să-și verifice sănătatea înainte de a rămâne însărcinate și să-și trateze bolile bazinului mic, care ar putea pe viitor să afecteze copilul nenăscut.

Săgetător

Femeile din această zodie seamănă mult cu Feciorele, la fel planifică viitorul copil încă de când ele sunt mici. Când cresc mari, femeile-săgetător activ încep a căuta un tată pentru viitorul copil. Acestea practic nu au probleme cu sănătatea și în perioada sarcinii rareori au nevoie să meargă la medic. Astrologii menționează că femeile-săgetotor ar trebui să pună un accent mai mare pe mișcare și sport fiind predispuse la îngrășare.

Capricorn

Cel mai important sfat este ca înainte de sarcină femeia-capricorn să-și trateze foarte bine dinții. Astrologii menționează că odată ce rămâne însărcinată, femeia din această zodie se simte foarte importantă și se așteaptă că toată lumea să se învârtă în jurul ei. De asemenea, femeia din această zodie va spune mereu direct ce-și dorește astfel încât soțul nu va fi în dificultate. Astrologii insistă că în perioada sarcinii, femeile-capricorn trebuie să primească mai mult calciu căci acest element se „spală” prea ușor din organismul lor.

Vărsător

Femeile vărsător se transformă în casnice atunci când apare copilul chiar dacă mai înainte erau foarte active, mergeau în călătorii, se vedeau cu prietenii. Acestea sunt gata la orice pentru copilul lor – de la schimbarea locului de muncă până la a vinde ultima cămașă de pe ele, numai ca celui mic să-i fie bine. În zona de risc se află picioarele femeilor-vărsător. Astrologii atenționează că acestea ar trebui să renunțe la plimbările de durată chiar dacă anume acestea le plac cel mai mult. De asemenea, femeile din această zodie ar trebui să țină mai mult picioarele în poziție ridicată și le face bine un masaj ușor al picioarelor sau băițele în apă răcorită.

Pești

Femeile-pești se văd doar în căsnicie și înconjurate de copii. Sarcina pentru ele e o perioadă tensionată, sunt nervoase și deseori se descarcă pe cei din jur. Ca să treacă peste perioadele mai grele, viitoarelor mame din această zodie li se recomandă să meargă la cursuri de pregătire pentru naștere și să comunice cu alte gravide. În zona de risc se află glanda tiroidă. Astrologii recomandă consultări frecvente la medicul endocrinolog.

Foto simbol: gigaom.com Informații: you-woman.com

Adaugă comentariu