7 motive ca să vii la Şezătoarea Mamelor din 18 mai

7 motive ca să vii la Şezătoarea Mamelor din 18 mai

Revista Odoraş adună mamele la un nou eveniment informativ, relaxant şi chiar distractiv. Pe 18 mai, ora 16.45, la Garden Palace va avea loc cea dea XX-a Şezătoare a Mamelor.

Îţi spunem doar câteva motive pentru care nu trebuie să ratezi acest eveniment.

1. Vom vorbi despre o TEMĂ importantă despre sănătatea copiilor - "Afecţiunile rino-sinusale". Temă pe care o va aborda un medic de excepţie, Ofelia Ivasi, otorinolaringolog. Care sunt cele mai frecvente afecţiuni, cum le putem preveni sau cum le putem trata, care sunt pericolele acestora pentru copii şi multe altele, aflăm de la dna. doctor Ivasi

2. O altă TEMĂ de la această şezătoare este „Balonarea vs Colicii la bebeluşi”. Cum deosebim aceste două afecţiuni, cum îi uşurăm durerea bebeluşului şi multe alte sfaturi practice vom afla de la Dorina Rotaru, neonatolog.

3. Ne vom bucura ochii cu un DEFILEU de modă special, cu colecţia nouă de hăinuţe pentru copii de la Iuvas.

4. Vom admira mămici cu BURTICI pictate chiar la eveniment. Cele 5 mămici au fost selectate în urma unui concurs oferit de NUK.

5. Veţi putea procura lucruri utile şi drăguţe de la un mic TÂRG. Accesorii hand made de la Luna bijou; Produse cosmetic şi de igienă (organice!) pentru bebeluşi şi mămici de la Antos, lumânări sculptate manual de la PAO Candles, hăinuţe de la producătorul autohton MaxiKids, jucării hand made de la Olga Colun Craveţ şi multe altele.

6. Fiecare mămică va primi mici DARURI de la partenerii evenimentului, iar cele mai norocoase se vor alege cu premii la tombolă.

7. Ne vom strădui să vă facem POZE frumoase în timpul evenimentului şi în decorul frumos de la Garden.

Amintim că intrarea este GRATUITĂ, în bază de înregistrare, în limita locurilor disponibile.
FORMULARUL de înregistrare e aici: http://goo.gl/forms/FRQMA8Cakz
Evenimentul se face doar pentru mămici (eventual, şi tătici), iar regula de aur e să veniţi FĂRĂ COPII! Veniţi la pauză de informare şi relaxare pentru 2 ore! Mai multe DETALII AICI

Adaugă comentariu