De ziua ei a organizat o mega petrecere! Banii pe care i-a adunat, i-a donat!

De ziua ei a organizat o mega petrecere! Banii pe care i-a adunat, i-a donat!

În această duminică, în capitală s-a dat o mare petrecere pentru copii! Motivul sărbătorii a fost ziua de naştere a Clounellei. Personajul bine cunoscut de către picii din ţară a împlinit 4 ani.

Clounella, rolul căreia de patru ani îl trăieşte din plin Elena Grădinaru, şi-a sărbătorit aniversarea la terasa centrului de creaţie ARTICO. Cu zeci de personaje haioase, muzică, dans, concursuri, o tombolă grandioasă, un târg cu hăinuţe şi alte lucruri frumoase, petrecerea a fost de nota 10.

Evenimentul a avut şi un scop caritabil, toţi banii adunaţi din daruri, vânzări, participarea la tombolă ş.a. au fost donaţi Ancăi #FetițaCareVreaSăMeargă. În total s-au adunat 15.600 lei, care o vor ajuta pe Anca să-şi continue tratamentul.

Avem cei mai darnici prieteni! Noi am primit o doză mare de energie, de dragoste, de distracție! Am avut o petrecere frumoasă, pentru că avem cei mai frumoși părinți și cei mai isteți copii! Cu ajutorul vostru am reușit să batem recordul donațiilor - peste 15.000 de lei! Pur şi simplu nu ne ajung cuvinte să vă mulțumim”, a fost mesajul Clounellei.

Amintim că Anca mai are nevoie de cca 8 mii de euro pentru operaţia care ar ajuta-o să se însănătoşească. „La moment Anca nu simte, practic, nimic mai jos de talie, și nici vezica urinară nu funcționează. Anca se află în grupul de risc cu rinichi”, spune mama ei. Puteţi vedea detalii despre cazul ei şi dona aici.

Clounella este o cunoscută animatoare pentru copii, care are în echipă zeci de personaje de poveste, cu ajutorul cărora nu doar organizează petreceri pentru pici, ci şi o mulţime de acţiuni de caritate. De circa un an, evenimentele pe care le face gratuit sunt destinate adunării de fonuri pentru micuţa Anca Donoaga. 

Foto: facebook.com/clounella

 

Adaugă comentariu