Informații de primă necesitate de la ginecologul Maxim Calaraș pentru proaspetele mămici

Informații de primă necesitate de la ginecologul Maxim Calaraș pentru proaspetele mămici

La data de 26 octombrie revista Odoraș vine cu o nouă ediție a Festivalului Graviduțelor. Și de această dată evenimentul va fi unul impresionant datorită invitaților și medicilor care vor veni în fața viitoarelor mămici cu discursuri deosebite. Unul dintre invitații speciali ai serii va fi și renumitul medic obstretician-ginecolog de la Medpark, Maxim Calaraș, care le va vorbi graviduțelor pe îndelete despre perioada de lăuzie.

În medie lăuzia durează aproximativ 6-8 săptămâni și este perioada fiziologică prin care trece fiecare mamă care tocmai a dat naștere unui copil. Pe lângă schimbările fizice prin care trece oragnismul matern în această perioadă, proaspăta mămică se mai confruntă și cu o serie de modificări emoționale. Pentru a fi bine pregătită de această perioadă, dar și pentru a ști cum să te adaptezi corect la noile provocări, Maxim Calaraș, va vorbi cu lux de amănunte la acest subiect și va răspunde la întrebările cu care vă confruntați.

Anul trecut, în cadrul altui eveniment organizat de revista Odoraș, ginecologul a vorbit despre unul dintre cele mai curioase și delicate subiecte pentru un cuplu, și anume despre: cele mai bune metode de contracepție.

 

Vă așteptăm cu mare drag la eveniment! Participarea este gratuită, doar trebuie să completați acest formalar online. 

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici).

UNDE? Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi AICI mai multe detalii despre evenimentul din 26 octombrie!

Și nu uitați: o mămică informată, este tot ce poate avea mai de preț un copilaș!

Adaugă comentariu