Informații exclusive despre alăptare la o nouă ediție a Festivalului Gravidelor

Informații exclusive despre alăptare la o nouă ediție a Festivalului Gravidelor

Apariția bebelușului în familie este o schimbare majoră, iar pentru ca totul să decurgă perfect, părinții trebuie să cunoască necesitățile elementare a nou-născutului. Mâncarea, somnul, igiena zilnică sunt doar câteva activități importante pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a bebelușului.

Pe 3 aprilie, te invităm la Festivalul Graviduțelor, un eveniment informativ pentru toți părinții care doresc să afle informații importante despre cum se dezvoltă, cum crește și ce nevoi speciale are bebelușul în primele luni de viață.

Consultanta superioară în alăptare, Olga Gutium, invitată de compania Bayer, va oferi sfaturi prețioase despre alăptare și va informa participanții despre caracteristicile importante a lactației de succes. De asemenea, specialistul va discuta despre prima lună de viață a copilului și diversificarea alimentară. 

„Igiena intimă între risc și beneficiu” este tema care va fi prezentată de medicul ginecolog, Tatiana Cebotari. Specialistul va informa participanții despre condițiile speciale de îngrijire a zonei intime și regulile care trebuie respectate.

Calciul este una dintre cele mai importante substanțe nutritive pentru o gravidă. Deficiența acestui mineral în organism, pe perioada sarcinii, poate pune probleme de sănătate severe atât mamei, cât și viitorului copil. Despre toate aceste aspecte va vorbi medicul obstetrician-ginecolog din cadrul Institutului Mamei și Copilului, Valeriu Pădure.

 

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare! 
1. Completează FORMULARULbit.ly/2UWaOAm

2. Dă participă/interesat la evenimentul de pe Facebook, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share evenimentului de pe Facebook, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici).


UNDE?  Evenimentul se va începe la ora 14:45 și va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

 

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș – AICI.

 

Parteneri: Davita Bone, Epigen Gel, Medpark, Bayer, Avene, Alpen Pharma

Sponsori: Numis Med, Heel, Equilibra, Sanosan, Beatrice, Little Doctor, Primul Sens, Mam & Me, Special Baby, Happy Baby, Ушастый Нянь, TRESemme

Degustare: Caffe Moka, Apa OM, Foxy Sweets

Decor: Decor LLux

Fotograf: Irina Spinei Photography

Te aşteptăm cu drag pe 3 aprilie!

 

 

 

Adaugă comentariu