Nașterea naturală sau prin cezariană? Opinia medicului Maxim Calaraș

Nașterea naturală sau prin cezariană? Opinia medicului Maxim Calaraș

Medicul ginecolog-obstetrician de categorie superioară din cadrul Spitalului Internațional Medpark și membru al Societăţii internaţionale de Ginecologie endocrinologică, Maxim Calaraş, va vorbi în cadrul Festivalului Gravidelor din 27 septembrie despre nașterea naturală versus nașterea prin operația cezariană.

Dacă ești în așteptarea bebelușului sau dorești să planifici sarcina, te invităm la un eveniment special pentru tine! Medicul Maxim Calaraș te va informa despre avantajele și dezavantajele nașterii naturale și prin cezariană, care sunt indicațiile absolute pentru nașterea prin operația cezariană, ce variantă implică mai puține riscuri și ce trebuie obligatoriu să cunoască orice gravidă despre fiecare etapă a nașterii!

Evenimentul dedicat în special viitorilor părinți este la a XVIII-a ediție și se desfășoară sub formatul de seminar/discuții. În cadrul Festivalului, participanții au posibilitatea să adreseze întrebări medicilor și chiar să se consulte pe o problemă personală.

 

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!

1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/spj
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă share acestui eveniment, ca să afle mai mulți părinți despre el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Te așteptăm cu drag!

Adaugă comentariu