Nu rata premiera unui show fantastic pentru copii, cu lumini și costume neon

Nu rata premiera unui show fantastic pentru copii, cu lumini și costume neon

Primăvara este perioada perfectă pentru a merge împreună cu odorașul tău la spectacole, în parc, la plimbare sau la evenimente frumoase organizate în oraș. Din acest motiv, ne-am gândit să-ți sugerăm un eveniment de excepție pentru copii, care va avea loc la data de 26 martie la Chișinău. Este vorba despre show-ul „Visătorii” – o poveste fantastică pentru copii.

Luna martie este plină de evenimente frumoase pentru copii și familiile lor. Tot în această lună, la data de 26 martie, în cadrului unui turneu, vine pentru prima dată în Moldova, unicul teatru de lumini din Europa „ISMENLIGHT”. Organizatorii au pregătit  programe de excepție pentru persoane de diferite categorii de vârstă și, în special, un show fantastic pentru copii.

Povestea „Visătorii” este prezentată în culori neon, ea relatează istoria unui om obișnuit, care ulterior se transformă într-un personaj–erou, ce merge spre realizarea visului său. Momentul cel mai interesant este că părinții, împreună cu micuții lor, se vor juca în formarea eroului principal pe bucăți. În sală va fi întuneric total, iar la comanda copiilor, de undeva va apărea o bucată a „Eroului Neon”, iar povestea se va transforma într-una fantastică. Copiii vor cânta, se vor juca cu eroul principal, și toate astea fără a se mișca de pe scaune. Acest show unic merită a fi vizitat de întreaga familie!

 

Când va avea loc evenimentul? Duminică, 26 martie 2017; ora 11:00 sau 14:00

Unde va avea loc evenimentul?  Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”

Prețul biletelor:  De la 100 până la 320 de lei.

Mai multe detalii despre eveniment găsici AICI.

Foto simbol: raysky76.ru; Video: youtube.com

Adaugă comentariu