Teme NOI la Șezătoarea Mamelor

Teme NOI la Șezătoarea Mamelor

Odoraș invită mamele la o nouă întâlnire, cu medici buni, cu discuții interesante și teme extrem de importante. Vă așteptăm la data de 13 aprilie 2016, ora 16:45, la Centrul de Medicină Intervențională, NOVAMED (str. Tudor Strișcă 30).

De această dată vom discuta despre două teme extrem de importante și interesante. Una dintre acestea este – „Posibilitățile contemporane în cardiolgia intervențională”, subiect ce va fi abordat de medicul cardiolog intervenționist, d.h.m Ion Popovici. Cea de-a doua temă va fi discutată de medicul chirurg endovascular Roman Polonsky care vă va informa despre „Tratamentul modern al miomului uterin prin embolizarea arterelor uterine”.

Dacă sunteți interesată de cele două teme enunțate mai sus, vă îndemnăm să vă înregistrați la eveniment.

Înregistrarea este gratuită, doar în bază de înregistrare, așa că completați formularul AICI. Dacă ați completat formularul, veți fi contactată după verificarea răspunsurilor și vi se va confirma sau nu participarea.

Locurile la Șezătoare sunt limitate! Evenimentul este organizat pentru mămicile dornice de a se informa și de a se relaxa, nu și pentru copii, așa că vă îndemnăm insistent să veniți fără copilași!

Vă așteptăm la 13 parilie, de la ora 16:45 până la 19:00, Centrul de Medicină Intervențională, NOVAMED (str. Tudor Strișcă 30).

Mai multe informații găsiți pe pagina evenimentului de pe facebook AICI.

Partener: NOVAMED

Sponsori: Apa OM, Chicco, Equilibra, DecorBal.md, TEDI, Diamant de Lux, Moderator Victoria Donţov

Adaugă comentariu