Zodiile și sănătatea în săptămâna 9-15 mai. Mercur intră în retrograd: cum ne influențează sănătatea

Zodiile și sănătatea în săptămâna 9-15 mai. Mercur intră în retrograd: cum ne influențează sănătatea

Săptămâna aceasta avem parte de două aspecte majore care ne pot influența starea de spirit, dar și de sănătate. Este vorba de intrarea în retrogradare a lui Mercur în Gemeni, context care vine cu agitație mentală și confuzie, și de ingresul lui Jupiter în zodia Berbec. Acesta din urmă, unic în 12 ani, vine cu o explozie de energie și entuziasm, pe care este bine să o dozăm corespunzător pentru a nu face excese.
Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendant, scrie csid.ro.

Horoscop săptămânal 9 – 15 mai.Zodiile și sănătatea în săptămâna 9-15 mai

Berbec/Ascendent Berbec                                                                                                               

Tu vei simți cum renaști pas cu pas săptămâna aceasta.Si pe bună dreptate te simți așa, dat fiind că Jupiter intră în zodia ta după 12 ani. Te vei bucura de multă energie, forță vitală, putere fizică. Însă va crește și tendința de a face excese. Dacă te știi cu probleme hepatice, protejează-te mai mult. În plus, Mercur, guvernatorul sănătății tale, va intra în retrogradare, aspect care-ți cere reviziuirea stilului de viață. Ar fi un moment foarte bun să te apuci de sport. Nu este exclus ca mulți nativi să meargă acum să-și facă analize. Sfatul meu este ca acestea să fie repetate și luna viitoare.

Taur/Ascendent Taur

Jupiter va intra într-un sector al sănătății tale și s-ar putea să amplifice niște temeri mai vechi și să te agite pe interior. Mai expuși riscului sunt nativii care se confruntă deja cu probleme cronice. Dacă ai amânat o intervenție chirurgicală, în perioada următoare poți avea curajul necesar de a o face. Acest tranzit, în principiu îți va aduce vindecare, însă pentru a ajunge acolo s-ar putea întâi să te confrunți cu probleme cărora ai refuzat să le dai importanță. Vei observa că vei începe să cauți mai mult liniștea, relaxarea și vei fi înclinat către remediile naturiste și homeopate.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va retrograda chiar în zodia ta, prin urmare este normal să nu te simți în apele tale în perioada ce urmează. Agitația interioară, confuzia, nesiguranța și lipsa de concentrare pot fi stări care-ți dau bătăi de cap, și la propriu și la figurat. Va crește nivelul de stres și ar trebui să cauți să-ți liniștești mintea. Un moment de apogeu poate fi în weekend când recomandarea mea este să te odihnești mai mult și să eviți deplasările. Cu Mercur retrograd în zodia ta poți face niște reevaluări serioase ale stilului de viață, astfel încât să aduci îmbunătățiri stării de sănătate.

Rac/Ascendent Rac

Mercur va retrograda în sectorul sănătății tale și te poți aștepta la amplificarea unor stări anxioase, temeri și neliniști. S-ar putea să fii mai agitat pe interior, irascibil, să te confrunți cu insomnii și dureri de cap. Nivelul de stres profesional crește și capacitatea de concentrare îți va lipsi, de aceea este recomandat să fii atent la acțiunile tale. O serie de afecțiuni cronice se pot manifesta, iar dacă până acum nu ai dat atenție unor simptome, Mercur retrograd îți va cere să o faci. Este momentul să-ți reevaluezi starea de sănătate și intrarea lui Jupiter, guvernatorul sănătății tale, în Berbec, acesta  își va aduce această determinare.

Leu/ Ascendent Leu

Tu începi săptămâna cu Luna în zodia ta și acest aspect te energizează și îți dă putere interioară. De altfel, întreaga săptămână te bucuri de o stare de sănătate bună, cu atenționarea de a ține în frâu stresul profesional. Zile mai delicate sunt în weekend, când Soarele, guvernatorul tău, este în careu cu Saturn, guvernatorul sănătății tale. Aici poți simți niște limitări fizice, o lipsă de energie și o restricționare a unor activități care implică un efort mai mare. Ai grijă să nu devii ipohondru și să-ți amplifici temeri fără motive reale. O atenție mai mare o recomand persoanelor care se confruntă cu afecțiuni cardiovasculare.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, va retrograda în această săptămână, așa că s-ar putea să te confrunți cu stări de agitație mentală și irascibilitate, dar și o lipsă a puterii de concentrare. Stresul profesional te poate obosi peste măsură și, în plus, intrarea lui Jupiter în Berbec îți poate amplifica niște temeri și angoase care să-ți tulbure starea de spirit. În weekend, Soarele, guvernatorul sănătății tale, este în careu cu Saturn, aflat chiar în casa sănătății. Acest context poate fi apogeul oboselii, așa că dacă nu te odihnești corespunzător, nu este exclus să te confrunți cu unele simptome pe care le credeai dispărute.

Balanță/Ascendent Balanță

Mercur, guvernatorul sănătății tale, va retrograda săptămâna aceasta, aspect care te stimulează la o reevaluare serioasă a stării generale. Dacă ai avut afecțiuni cu care te-ai confruntat în ultima perioadă și pe care le-ai trecut cu vederea, acum vei fi nevoit să le tratezi. Partea cu plus este că vei descoperi remediile cele mai potrivite și te vei putea vindeca ușor. Tot retrogradarea lui Mercur te poate face mai agitat și poate aduce insomnii sau neliniști interioare. Posibil să te confrunți cu multe întrebări și frământări care să te obosească mental.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Jupiter va intra în sectorul sănătății tale după 12 ani, prin urmare va amplifica ceea ce va găsi aici. Dacă te știi cu probleme de sănătate, nu ar strica să fii mai atent la acestea, în special dacă sunt de natură hepatică. Tot Jupiter te poate păcăli și-ți poate aduce foarte multă energie în desfășurarea activităților zilnice, așa că vor crește și șansele de suprasolicitare. Probabil simți deja unele dezechilibre legate de stilul tău de viață, așa că profită de optimismul jupiterian pentru a te pune la punct. Ține cont că retrogradarea lui Mercur poate activa niște frici și stări de angoasă pe care ar fi bine să le conștientizezi și să le ții în frâu.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, va intra săptămâna aceasta în zodia Berbec, după 12 ani. Acest aspect te susține din toate punctele de vedere. Te vei bucura de energie, poftă de viață. Vei fi mult mai optimist cu privire la vitorul tău și la starea de sănătate. Ține cont că poți face mult mai ușor excese dacă nu-ți impui singur limite. Pe de altă parte, ai mai multă grijă în weekend, când Soarele din sectorul sănătății tale va fi în careu cu Saturn și Luna va trece prin casa sănătății tale. Dacă nu te simți în stare să faci ceea ce aveai în plan, nu te forța. Te poți simți mai obosit și slăbit și recomandarea mea este să te odihnești corespunzător.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Mercur va retrograda în sectorul sănătății tale.Acest aspect îți cere fără îndoială să-ți reevaluezi starea generală și să-ți reorganizezi stilul de viață. S-ar putea să reapară unele simptome sau să te confrunți cu un nivel mare de stres care să declanșeze noi simptome. Munca în exces îți poate dăuna. Vei deveni irascibil și vei avea nevoie de mai multă odihnă ca de obicei. Saturn, guvernatorul tău, va fi în careu cu Soarele în weekend, așa că ai grijă mai mare la alimentație. Pe de altă parte, săptămâna aceasta, Jupiter, guvernatorul sănătății tale, va intra în Berbec.  Din această ipostază te poate susține energetic, dar îți poate aduce și o stare de neliniște interioară.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Săptămâna aceasta nu se întrevăd probleme de sănătate. Cel mult s-ar putea ca în weekend, când Saturn, guvernatorul sănătății tale, aflat în zodia ta, va face careu cu Soarele. O să resimți o stare emoțională mai apăsătoare și o să fii mai neliniștit. Tot atunci vei fi mai rigid, mai lipsit de energie. Cel mai probabil, vei simți nevoia de interiorizare. Nu ar strica să-ți petreci zilele libere în intimitatea căminului, odihnindu-te.

Pești/Ascendent Pești

Nu este o săptămână care să-ți ridice probleme de sănătate, însă vei resimți ieșirea lui Jupiter, guvernatorul tău, din zodia ta. Posibil să simți o descărcare bruscă a energiei, însă nimic care să te îngrijoreze. Jupiter se mută în Berbec și va trebui să ai mare grijă la alimentație. În perioada următoare pentru că va crește tendința de a mânca în exces. Mai ales sub impulsul momentului și nu neapărat de foame. În  weekend, Soarele, guvernatorul sănătății tale, va forma careu cu Saturn, aflat chiar în casa sănătății. Așa că s-ar putea să nu te simți în apele tale. Este posibil să te confrunți cu agitație interioară, stări anxioase și insomnii. În plus, unele simptome mai vechi este posibil să iasă la suprafață. Evită acest context odihnindu-te mai mult.

 

 

 

Sursa foto: telegraph.md

Adaugă comentariu