Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Parteneriatul care ne aduce în casele tuturor părinților curioși

Parteneriatul care ne aduce în casele tuturor părinților curioși

Colaborările frumoase sunt unele dintre prioritățile de bază ale echipei Odoraș. De aceea, ne-am propus ca începând cu luna septembrie a acestui an, noi, împreună cu echipa postului de televiziune, Busuioc TV, să ne unim forțele și să mediatizăm intens evenimentele organizate de Odoraș, cu mult suflet și drag de voi și pentru voi, dragi părinți.

Considerăm că este foarte important ca fiecare dintre noi să fie suficient de informat, astfel încât să-i poată oferi copilului său tot ceea ce este mai bun în procesul de educație și de sănătate. Organizăm evenimente frumoase pentru părinți cu scopul de a-i scoate din rutina zilnică și pentru a-i face să se dezvolte și să devină mai buni.

„Colaborarea Odoraș cu Busuioc TV are doar beneficii. În acest sens Odoraș poate ajunge în casele tuturor părinților care încă nu au venit la șezătorile organizate de noi și nu știu ce informații utile prezintă medicii și partenerii noștri. Plus la aceasta, astfel pe micile ecrane apar emisiuni deosebite, cu tinere mămici sau cu părinți curioși, cu specialiști în creșterea și îngrijirea copiilor. Astfel de emisiuni sunt și interesante, și utile, dar și diferite de ceea ce am văzut până acum. Apreciem această colaborare ca fiind una foarte importantă pentru noi, deoarece ne ajută să promovăm mesajele noastre pentru mai mulți părinți, ne ajută să ajungem în casele tuturor și să fim alături de cei care își doresc să crească odorași sănătoși, voioși și fericiți”, afirmă Mariana Galben, redactor-șef Odoraș.

 

Și  directoarea postului de televiziune Busuioc TV, Liliana Prado, crede că evenimentele organizate de Odoraș au importanță deosebită în procesul de dezvoltare a unui părinte modern și informat, motiv pentru care a și acceptat colaborarea cu echipa Odoraș.

„Ne face o plăcere enormă să promovăm asemenea evenimente. Consider că este o încurajare pentru părinți și că este foarte important ca lumea să fie informată corect. Femeile trebuie să cunoască cum să se comporte cu copiii, în sarcină etc. Sunt binevenite asemenea evenimente, deoarece înainte nu se organizau astfel de șezători și era mult mai greu de depășit unele probleme care apăreau pe parcurs”, afirmă Liliana Prado, director Busuioc TV.

Dragi părinți și viitori părinți, vă reamintim că Odoraș organizează de două sau de trei ori pe lună evenimente dedicate vouă. Nu ezitați să vă înregistrați pentru participare, iar în caz că nu reușiți să ajungeți la eveniment, puteți vedea cum a fost pe pagina odoras.md sau să urmăriți postul de televiziune Busuioc TV.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi! Vedeți mai jos cum a fost la evenimentele din 8 și din 20 septembrie curent.

Foto: Irina Spinei; Video: Busuioc TV

Share:

Articole recomandate