Acerumen

Soluția pentru protecția solară ridicată a copiilor și bebelușilor

Soluția pentru protecția solară ridicată a copiilor și bebelușilor

În zilele noastre protecția solară nu mai poate fi ignorată și cu atât mai mult nu trebuie ignorată atunci când vorbim despre pielea fragilă a copiilor și a bebelușilor.

IVATHERM îți propune SUNLIGHT KIDS, lapte pentru față și corp, foarte ușor de aplicat datorită condiționării sub formă de spray.

Ingredientele active din compoziția SUNLIGHT KIDS asigură protecția maximă imediată și pe termen lung, protejează ADN-ul celular și în același timp hidratează pielea. Aportul de Apă Termală Herculană îi aduce acestui produs importante proprietăți anti-inflamatorii și calmante atât de necesare pe timpul expunerii la soare. Formula este special concepută pentru pielea sensibilă a copiilor și a bebelușilor, fără parfum și fără parabeni.

Pentru o protecție adecvată a copiilor împotriva razelor nocive ale soarelui, se recomandă aplicarea cu 20 de minute înainte de expunerea la soare și să fie reînnoită aplicația frecvent.

În această vară, atât SUNLIGHT KIDS, cât și SUNLIGHT pentru adulți, se găsesc sub formă de pachet promoțional cu șervețele demachiante Cadou pentru o vacanță fără griji.

 

Foto simbol: achernishev.ru

Adaugă comentariu