Acerumen

Povestea emoționantă a unei mame: După ce bebelușul meu a murit, am donat laptele matern

Povestea emoționantă a unei mame: După ce bebelușul meu a murit, am donat laptele matern

Să fii mamă este unul dintre lucrurile cele mai frumoase din lume, un sentiment care nu poate fi comparat cu nimic altceva. Dar ce se întâmplă atunci când rămâi mamă fără copilul tău? O durere mai mare nu poate exista, iar viața ia o întorsătură nebănuită. Acesta este și cazul unei tinere mămici care și-a pierdut bebelușul la scurt timp după naștere, lucru care nu a împiedicat-o totuși să ajute alți zeci de bebeluși neajutorați.

În cadrul consultației de la 18 săptămâni de sarcină, Kolb a aflat că bebelușul său are o afecțiune gravă - Hernie diafragmatică congenitală. Elias s-a născut în luna aprilie, a fost intubat și îmbrăcat într-un ventilator special. După trei zile, bebelușul a fost supus oxigenării cu membrană extracorporală și a avut două intervenții chirurgicale. Medicii au fost sinceri și le-au spus părinților că nu mai există alte intervenții medicale suplimentare de încercat. După trei săptămâni, bebelușul a decedat.

 

Laptele matern este hrana naturală și esențială recomandată tuturor bebelușilor din lume. Dar ce se întâmplă atunci când nu mai există un copil, iar corpul continuă să-l producă? Brittany Kolb și-a pus aceste întrebări și în cele din urmă, a decis să înceapă să-și mulgă laptele pentru a-l dona.

„Simțeam o durere nemărginită atunci când pompam laptele. Laptele matern pe care copilul meu nu va avea șansa să-l bea”, a spus mămica.

După un proces extins de aprobare din partea spitalului, care a presupus numeroase verificări și teste de sânge, Kolb a primit o aprobare în acest sens. În tot acest timp, Kolb a pompat întruna și a produs atât de mult lapte încât a rămas fără congelator în casa ei și a ajuns să depoziteze pungi de lapte în congelatoarele mai multor prieteni.

„M-am restabilit și sunt liniștită să știu că chiar dacă copilul meu nu a supraviețuit, viața lui a avut un impact major asupra celorlalți bebeluși”, menționează Kolb.

Sursa: insider.com, playtech.ro

Adaugă comentariu