Cum poți realiza decorațiuni creative reciclând borcane

Cum poți realiza decorațiuni creative reciclând borcane

La sigur ai pe acasă borcane pe care nu le folosești, motiv pentru care îți propunem mai jos câteva idei despre cum poți realiza o decorațiune creative recicându-le.

1.Este suficient să dai puțină culoare borcanelor și acestea vor fi potrivite pe post de vază pentru flori sau pentru depozitarea diferitor mărunțușuri.

2.Cu câteva capace colorate, sau cu mici jucării lipite pe acestea, un borcan poate deveni un lucru potrivit pe măsuța puștiului tău, unde acesta își poate depozita mărunțiușurile, creionașele și pixurile.

3. Un decor autumnal care impresionează este această candelă ce poate fi realizată cu ajutorul unui borcănaș, lipici și nuielușe pe care trebuie să le poziționați vertical. În interiorul borcănașului se pune o lumânărică mică, iar creația poate decora orice loc al casei.

4. O idee mai romantică de această dată pot fi și lumânările plutitoare. Adaugă într-un borcan apă și opțional câteva pomușoare, frunze sau pietricele și lasă lumânarea să plutească la suprafața acestora.

5.Dacă ai câteva borcane de forme mai deosebite, atunci le-ai putea folosi cu succes pe post de ghiveci. 

6. Un borcan poate lua chiar și locul unei rame.

7.Borcănașele vă pot fi de mare ajutor și în bucătărie, fiind potrivite pentru depozitarea condimentelor, a crupelor sau a diferitor ingrediente. Pentru ca totuși acestea să arate frumos, puteți lipi câte o etichetă pe ele.

8. Tot pentru gospodine este și această idee. Un borcan poate fi potrivit petru depozitarea aței de cusut și a acelor, iar o pernuță improvizată pe capac îi oferă o notă în plus de utiitate.

9. Pentru o petrecere la iarbă verde, borcanele pot fi folosite și pe post de pahare, iar mai mult decât atât, acestea arată deosebit și elegant cu ajutorul unei panglici sa a unei etichete.

Foto: urbanmomblog.blogspot.md, topdreamer.com, bystephanielynn.com, brit.co

Adaugă comentariu