Copilul are păduchi. Cum scăpăm de năpastă dintr-o singură lovitură?

Copilul are păduchi. Cum scăpăm de năpastă dintr-o singură lovitură?

Este un subiect care provoacă dezgust și despe care nu se obișnuiește să se vorbească în public. Cei mai expuși riscului sunt copiii mici și minorii, pentru că ei des fac schimb de haine, chipiuri și chiar pieptene dacă se află la grădiniță sau în clasele primare. De aceea, ei trebuie să fie verificați regulat de către noi, părinții.

 

Pediculoza nu este o rușine, ea este o infestație cu păduchi, care trebuie tratată!

Nu dați vina pe copil dacă a prins păduchi. Explicați-i că a fost o întâmplare, care poate fi evitată pe viitor dacă va respecta anumite măsuri de precauție și va avea lucrurile personale de igienă și îmbrăcăminte, pe care nu le va împărți cu nimeni. Calmați copilul, spuneți-i despre păduchi că nu sunt periculoși, că nu îi distrug părul și mai ales că nimeni nu moare din cauza acestei infecții. Dar nici nu trebuie să-i provoace sentiment de rușine și jenă.

Cum scăpăm de păduchi dintr-o singură lovitură?

Datorită apariției pe rafturile farmaciilor a numeroase mijloace moderne, combaterea paraziților a devenit mult mai ușoară și mai rapidă. Acum puteți să scăpați de păduchi dintr-o singură ”lovitură” (aplicație), iar procesarea însăși nu durează mai mult de 15 minute.

Cel mai bine e să cumpărați un produs pe bază naturală, cum ar Parasidose Express loțiune 100 ml. Acest produs nu conține substanțe chimice și este special conceput pentru îndepartarea păduchilor și a lindinilor dintr-o singură aplicație.

Eficiența Parasidose Express loţiune asupra păduchilor şi lindinilor a fost dovedită într-un laborator independent. S-a urmărit crearea unor produse eficiente în distrugerea păduchilor și lindinilor (ouale depuse de păduchi) și care, în același timp, să nu prezinte risc de rezistență a păduchilor/ lindinilor la tratament. Astfel, a fost creat Parasidose Express, un produs cu ingrediente active naturale, care actionează mecanic asupra păduchilor și lindinilor prin blocarea căilor respiratorii ale acestora, respectiv duce la sufocarea și moartea lor. Acest produs inovativ are marele avantaj că nu este neurotoxic, de aceea poate fi administrat de femeile însărcinate sau care alăptează și la copii de la vârsta de 3 luni. Este absolut necesar ca toți membrii familiei să fie tratați în același timp.

Totodată Parasidose Express loțiune cu Biococidine® (obținută din uleiul de cocos) are un miros plăcut, foarte apreciat mai ales de copii, oferind părului un parfum delicat și deosebit. Loțiunea Parasidose nu are în compoziție parabeni, fenoxietanol și nu modifică sub nici o formă aspectul firului de păr sau calitatea acestuia.

Cum tratăm corect pediculoza?   

Tratamentul părului împotriva pediculozei trebuie efectuat într-o cameră ventilată cu iluminare bună.

Acoperiți umerii copilului cu un prosop alb pentru a evita murdărirea hainelor. Aplicați produsul pe părul uscat cât mai aproape de pielea capului, îndepărtând șuvițele de păr. Pornind de la rădăcini, îmbibați cu atenție părul cu Parasidose Express loțiune, distribuind-l pe toată lungimea și masând ușor scalpul. Puneți casca PARASIDOSE pe cap. Se lasă timp de 15 minute. Scoateți casca, apoi pieptănați cu grijă părul de la rădăcină până la vârfuri cu ajutorul pieptenului fin PARASIDOSE pentru a îndepărta paraziții morți. Curățați pieptenele după fiecare pieptănare cu un șervețel și spălați-l din când în când pentru a îndepărta păduchii și lindinile moarte. Spălați părul o dată cu șamponul obișnuit, apoi clătiți din abundență, evitând contactul cu ochii.

După ce ați tratat părul, spălați hainele și lenjeria de pat ale copilului. Rețineți că păduchii mor la o temperatură de peste 40° C.

În cazul în care ați descoperit păduchi la unul dintre copii, toți membrii familiei trebuie să urmeze tratamentul!

Cum prevenim apariția păduchilor și a lindinilor?

Amintiți copilului că poate să se reinfecteze și că în colectivitatea unde merge trebuie să aibă lucruri personale doar ale lui. Avertizați educatorul, profesorul sau alt adult din colectivitatea unde copilul s-a infectat despre faptul că ați făcut tratament, ca să poată preveni și alți părinți.

IMPORTANT!

Nu limitați copilul în a socializa și a se distra în comunitățile de copii. El are dreptul la joacă, chiar de se mai întâmplă să aducă ”oaspeți nepoftiți” acasă. Vă ia doar 15 minute să ”reparați” această situație cu Parasidose Express.

 

sursa foto: lice-away.ru, hellokata.hu

Adaugă comentariu

Închide