8 idei de coafuri potrivite pentru școală

8 idei de coafuri potrivite pentru școală

Ești în pană de idei și nu mai știi cum să îi faci părul fetiței tale atunci când merge la școală? Vezi câteva idei simple de realizat în timp minim cu maxim efect.

Coc chignon

Ai nevoie de o bentiță subțire elastică. Poziționează bentița pe creștetul capului, deasupra părului, apoi învârte șuvițele libere din spate în jurul elasticului. La sfârșit fixează coafura cu agrafe.

 

Împletitură coadă de pește

O împletitură modernă, ușor de realizat și potrivită pentru școală. Cum o poți realiza vezi AICI.

 

Coroniță împletită

O opțiune gingașă și feminină. Este ușor de realizat și se beazeză pe tehnica împletiturii tip spic, în jurul capului, fixând la sfârșit cu agrafe. 

 

Șuvițe răsucite

Potrivite pentru firele rebele care te deranjează la școală și pe care le poți combina cu alte tipuri de coafuri.

 

Coc de balerină

Prinde o coadă simplă de cal, însă lasă câteva șuvițe de păr în partea de față, iar apoi împletește circular. La sfârșit fixează cocul cu agrafe.

 

Coc din cosițe

Secționează părul în 3. Șuvița din mijloc trebuie să fie cea mai mare pentru că va prezenta cocul. Cele două șuvițe din părți le împletim și pe ele și le aranjăm în jurul cocului.

 

Coc lateral

Împletește o cosiță spicușor, doar că pe diagonală, iar la capăt fixeaz-o cu un elastic. Rotește cosița și dă-i forma unui coc.

Coc

Pare dificil de realizat, însă, de fapt, este foarte simplu. Împletește o cosiță de la ceafă, iar atunci când ajungi în vârful capului, prinde-o în coadă de cal și fă un coc simplu.

Foto: wonderwardrobes.com, i.ytimg.com, dirtylooks.com, prettydesigns.com, 

starpbridis.lv, lemaniqui.com, blogspot.com

Adaugă comentariu

Închide