Ai cărți de care copilul tău deja s-a săturat? Dăruiește-le copiilor de la sat!

Ai cărți de care copilul tău deja s-a săturat? Dăruiește-le copiilor de la sat!

Elevii din satul Meșeni, raionul Rezina, au avut la școală o lecție deschisă în care au fost rugați să aducă fiecare o carte din propria bibliotecă. Pentru că nu au cărți acasă, majoritatea copiilor le-au împrumutat de la biblioteca din sat. De aici jurnalistei Doina Pantaz-Sârbu, care locuiește în acest sat, i-a venit ideea să organizez campania „Moș Crăciun dăruiește o carte!”.

Doina își propune să adune cărți pentru copii de vârsta 0-15 ani pe care să le ofere în dar de Crăciun micuților din localitatea sa. „Avem în jur de 150 de copii de toate vârstele în sat. Dacă aveți cărțulii pe care le-ați citit împreună cu micuții voștri și vreți să le dați o a doua viață, le primim cu plăcere în dar”, a scris Doina pe contul său de Facebook.

Odoraș a decis să ajute această jurnalistă și mămică activă să realizeze frumoasa campanie caritabilă și de mare folos tinerei generații. Așa că vă îndemnăm să le dați o viață nouă cărțuliilor ce nu mai sunt de interes pentru picii voștri și să le oferiți în dar copiilor din sat. Dacă doriți să oferiți în dar cărțile, vă așteptăm la redacția noastră str. Pușkin 22, Casa Presei, etajul 5, biroul 520. Telefon de contact 068826812. Ulterior noi vom transmite cărțile copiilor din Meșeni.

 

Foto simbol: artmoskovia.ru

Adaugă comentariu