Cea mai bună soluție pentru protejarea pielii sensibile a micuțului tău împotriva iritațiilor de la scutec

Cea mai bună soluție pentru protejarea pielii sensibile a micuțului tău împotriva iritațiilor de la scutec

La sigur fiecare părinte își dorește ca copilul său să nu simtă niciodată ce înseamnă durerea. Dar mai ales fiecare își dorește să-și protejeze copilul de durere când acesta este foarte micuț și nu poate exprima ce-l deranjează. Vă venim în ajutor cu informații cum puteți să evitați ca piciul vostru să aibă iritație de scutec.

Prin componenta sa activă panthenol (pro-vitamina B5), Bepanthen Unguent acționează din interior și accelerează procesul de refacere a pielii delicate, precum este cea a unui bebeluș. Prin intermediul lanolinei, acționează din exterior, întărind funcția de barieră naturală protectoare a pielii. Se recomandă folosirea Bepanthen Unguent la fiecare schimbare a scutecului, evitându-se astfel apariția eritemului fesier.

Mai multe mămici active pe rețelele de socializare și urmărite de mii de părinți au testat Bepanthen Unguent și vin cu anumite recomandări. Mai departe vă propunem să vedeți ce spun acestea:

Actrița Inna Colbasiuc, proaspătă mămică, scrie pe contul său de Instagram: Nu e nimic mai prețios decât micuțul meu, și faptul că doresc să-i ofer tot ce e mai bun și toate momentele noastre să fie cât mai plăcute – mă tot motivează să caut cele mai bune soluții, în special pentru îngrijire. Stăteam de vorbă cu o farmacistă și tot discutam despre produsele de igienă pentru bebe, când mi-a povestit despre Bepanthen și experiența ei personală fiind și ea proaspătă mămică. În primul rând am rămas uimită că pielea bebelușului este mai subțire și mai moale decât a noastră și mult mai sensibilă la factori iritanți. Și în cazul în care bebelușul face iritație de scutec, să nu cred că am greșit cu ceva, se întâmplă tuturor. Mi-a recomandat Bepanthen Unguent pentru protecție împotriva iritației de scutec. El hrănește profund chiar și pielea cea mai delicată și formează și o barieră împotriva frecării. Eu folosesc Bepanthen unguent deja de câteva săptămâni, cum e recomandat – de fiecare dată când îi schimb scutecul și înainte de somnul de noapte, după băiță. E uimitor, cât de bine „lucrează”, am uitat de roșeață și inflamații, care mai apăreau periodic. La fiecare atingere simt că pielea lui este catifelată și bine hidratată. Sunt mulțumită! Acum în farmacii la procurarea unui tub de 100ml primești al doilea la jumătate de preț!

Popescu Inga, mămica unei fetițe adorabile pe nume Agnesa, scrie: Știu că deseori suntem foarte concentrați, chiar focusați, să alegem cele mai bune lucruri pentru picii noștri: cel mai bun cărucior, cel mai comod și frumos pătuț, hăinuțe confortabile și frumoase, poate că mai puțină atenție acordăm produselor de îngrijire, dar e greșit. Ele fac parte din cele mai importante lucruri, în alegerea cărora trebuie să fim maxim prudenți și informați. Din experiența mea personală vreau să vă povestesc despre cel mai potrivit, după părerea mea, produs pentru bebeluși – Bepanthen unguent. Cu el am reușit să fac viața bebelinei mele mai relaxantă și plăcută. Îl folosesc la fiecare schimbare de scutec, chiar dacă nu este nici urme de roșeață, pentru că am înțeles că dacă protejez pielea în zona scutecului – șanse, ori mai bine spus riscuri, că iritații vor apărea, sunt minime, practic zero. Bepanthen unguent este un produs foarte delicat, deoarece nu conține parfum, conservanți, coloranți sau substanțe antiseptice. Bepanthen hidratează și ajută pielea să se refacă. Este un produs minunat și vi-l recomand cu mare încredere.

Interpreta Katalina Russu, care e o graviduță activă, scrie și ea: Nu există un moment ideal în care trebuie să începi pregătirea „bagajului” pentru maternitate, dar cert este că nu trebuie lăsat totul pe ultima sută de metri. Pentru mine acum este momentul cel mai potrivit. Am suficient timp să mă gândesc la tot de ce voi avea nevoie eu, dar și pentru prințesa noastră scumpă să nu uit să strâng cele mai importante și necesare lucruri. Printre cele mai importante lucrușoare pe care le-am ordonat în gentuță pentru ea, ar fi acea mică plăpumioară, suzeta, scutece și multe altele, dar nu în ultimul rând produsul cu ajutorul căruia o voi îngriji. Am ales Bepanthen pentru că are în componența sa lanolină și dexpanthenol, potrivit de la 0+, fără parfumuri și conservanți, ajută la regenerarea pielii și o protejează. Îmi dau bine seama că iritația poate apărea în orice moment deoarece bebelușa urmează să poarte scutecul chiar din prima zi. Abia aștept prima noastră întâlnire și vreau să-i ofer din start grijă maximală, să fiu cea mai bună mămică pentru ea.

Interpreta Irina Kovalsky din trupa Lume, care de curând a adus pe lume al treilea său copilaș, a scris pe contul său de Instagram că chiar dacă acum se creează impresia că e prea multă promovare privind pregătirea pentru venirea pe lume a unui copilaș, acest proces este foarte important. Iar soluțiile de îngrijire sunt practic cele mai importante deoarece anume ele contactează cu pielea bebelușului și respectiv cu întregul lui organism chiar din primele zile de viață. „Am ales pentru noi Bephanten. Bepanthen Unguent este o soluție verificată pentru a evita iritațiile de scutec la bebeluși și ragadele mamare la mame. Acesta este testat clinic, ceea ce e menționat pe etichetă, iar pentru mine este foarte important acest lucru. Eu pun unguentul peste porțiunile de piele înroșită de 1.2 ori pe zi, uneori mai des, în funcție de situație. Apropo, unguentul este incolor, nu lase urme albe, și astfel pot urmări cât de repede dispare iritația. În componența unguentului intră două elemente active – lanolina și dexpanthenol. Lanolina protejează pielea de influența maselor fecale și a urinei, iar dexpanthenolul (aceeași provitamina B5) – reduce iritația pielii și ajută la regenerarea sa. Folosesc Bepanthen deja de câteva săptămâni, și știți ce? Suntem foarte mulțumiți! Lizei și lui Sergiu la fel le-a ajutat împotriva iritațiilor”.

Inna, la fel tânără mămică, dar și activistă, cunoscută în mediul Instagram cu nickname-ul Coo313, scrie că oricât de mult s-ar strădui să-i schimbe foarte des scutecul băiețelului său Mark, oricum apar iritații. „M-am sfătuit, am căutat mai multe informații, și am decis să încerc Bepanthen Unguent și iată de ce. Provitamina B5 din acest unguent îmbunătățește proprietățile protectoare ale pielii și grăbește vindecarea naturală a acesteia. Acest ingredient normalizează metabolismul în zonele deteriorate ale pielii, menține nivelul optim de umiditate și are, de asemenea, un efect calmant. Aceste proprietăți permit Provitaminei B5 să calmeze pielea iritată. Dar un alt ingredient (de care am știut de mult timp) Lanolina, m-a convins că acesta este poate cel mai bun produs de îngrijire a pielii pentru copil. Lanolina formează o barieră de protecție fiabilă împotriva iritanților externi. Am încercat să folosesc unguent Bepanten în fiecare zi timp de 10 zile și chiar după ce roșeața a dispărut, continuu să aplic Bepanthen de fiecare dată când schimb scutecul. Foarte mișto, pielea este curată, roșeața nu apare și ne place”.

 

Bepanthen unguent acționează pe doua căi pentru a îngriji și proteja pielea împotriva eritemului fesier. Susține refacerea naturală a pielii și asigură menținerea hidratării acesteia.  Bepanthen unguent acționează prin formarea unei pelicule transparente, de durată, protejând chiar și cea mai sensibilă piele împotriva frecării și agenților iritanți. Formula apă-în-ulei păstrează pielea sănătoasă și hidratată.

Acesta se aplică în strat subțire pe fundulețul curat și uscat al bebelușului la fiecare schimbare a scutecului. Îi oferă bebelușului confort suplimentar deoarece nu se lipește de scutec și este ușor de îndepărtat.

Adaugă comentariu