Povestea motivantă a unei mame din Moldova care a lansat o afacere gingașă chiar în primele săptămâni de sarcină

Povestea motivantă a unei mame din Moldova care a lansat o afacere gingașă chiar în primele săptămâni de sarcină

Anna Gorceag are două fiice, iar diferența de vârstă între ele e doar de circa 5 luni. Vă întrebați cum e posibil? Păi iată, fetița mai mare este odorașul ei pe nume Taisia, iar „fiica” cu 5 luni mai mică este ideea sa de suflet, afacerea pe care a „conceput-o” de mai bine de 2 ani, dar pe care a început să o dezvolte, fără să știe încă, atunci când a rămas însărcinată, și care poartă numele HappyBaby. Povestea acestei mămici active și devotate ambelor sale fiice este pe cât de interesantă, pe atât de motivantă și pentru alte femei de la noi, care au idei și dorința de a lansa o mică afacere, dar încă nu au curaj.

Anna ne-a povestit că a început totul atunci când a devenit pentru prima dată nășică de botez și își dorea să-i ofere finuței sale un cadou gingaș, frumos și de calitate impecabilă. Atunci a comandat la cineva care făcea lenjerie hand-made de pat pentru copii. Când a primit comanda a rămas decepționată, nu erau nici culorile, nici calitatea așa cum și le-a dorit. Acasă a început să se vaiete spunându-i soțului său că este foarte tristă, deoarece au plătit bani mulți pentru ceea ce au comandat și se întreba de ce oamenii care prestează servicii nu se țin de cuvânt.

Atunci soțul parcă ar fi probozit-o că doar se vaietă, și ar fi mai bine să se apuce singură să facă ceva mai bun. Anna spune că deși din start au afectat-o cuvintele soțului, gândindu-se un pic i-a zis acestuia că își dorește să lanseze o afacere care să producă lenjerie de pat pentru copii și margini de protecție în pătucul acestora.

 

Mămica mai povestește că prima partidă de lenjerie și margini de protecție marca Happy Baby i-a adus multe griji, deseori plângea că nu-i reușește ceva. Prima partidă a fost fotografiată și postată pe internet ca să se analizeze reacțiile părinților. Aceștia menționau cât ar plăti pentru astfel de produse, ce și-ar mai dori etc., iar mămica își însemna ceea ce spun părinții. Astfel, încet-încet, ascultând fiecare doleanță a potențialului client, citind și urmărind zeci de surse de informare din domeniu, a reușit să creeze produse de cea mai bună calitate. Anna se inspiră de la alți specialiști în domeniu în ceea ce ține de modele și materiale utilizate.

Inițial Happy Baby Moldova producea doar lenjerie și margini protectoare pentru pătuțul copilului, dar cu timpul asortimentul s-a lărgit. Acum mai produc și păturele, plicuri pentru externarea din maternitate, perne decorative, cuiburi pentru bebeluși (baby nest) etc. Anna menționează că toate textilele și materialele de umplutură sunt de calitate superioară, hipoalergene, care nu adună praf și permit circulația liberă a aerului, pentru confort maximal copilașilor. Mămica a mai menționat că produsele lor, care pot fi procurate cu câteva sute de lei, peste hotare, spre exemplu în Italia, costă câteva sute de euro. S-a convins de aceasta după ce mai mulți moldoveni stabiliți peste hotare au comandat de la Happy Baby cele necesare.

 

Anna spune că pe mulți clienți îi atrage posibilitatea de a comanda seturi neordinare. Adică, în stoc există seturi universale, cu cele mai solicitate culori și forme. Însă mulți pot veni la oficiul Happy Baby pentru a comanda ceva inedit. Clienții filmează sau fotografiază camera copilului sau dormitorul lor, unde se află pătuțul, și apoi comandă lenjerie, păturică, margini protectoare, exact ca în stilul de decorare a camerei, ca pătuțul să nu se evidențieze inestetic.

O altă tendință observată de mămică, e că multe familii își doresc pătuțul decorat și amenajat în stilul patului părinților, cu lenjerie de aceeași culoare, aceeași tematică, aceleași accesorii. Și apoi totul se asortează ideal.

La HappyBaby sunt 3 linii de produse: Premium, Standard, Clasic. Aici pot fi găsite seturi pentru orice gust și orice posibilități financiare. Spre exemplu, setul cel mai des solicitat de părinți, format din 6 piese, costă 2400 de lei.

Din observații, clienții vechi revin apoi ca să cumpere lenjerie pentru pat mai mare, căci copiii cresc. De asemenea, revin clienții împreună cu prietenii sau rudele, semn că sunt mulțumiți de calitatea produselor procurate dacă le recomandă celor dragi.

Produsele pot fi văzute pe internet pe pagina de facebook Happy Baby Moldova, iar ulterior și pe pagina de internet happybaby.md. Mai multe detalii despre produse, prețuri etc. puteți afla la numărul de telefon 069782827 sau pe adresa de mail: info@happybaby.md.

 

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu

Închide