Cel mai mare colecționar de obiecte Hello Kitty este un pensionar

Cel mai mare colecționar de obiecte Hello Kitty este un pensionar

Probabil, ați crezut că cel mai mare colecționar de obiecte care poartă marca Hello Kitty ar fi o fetiță sau o femeie, însă nu este așa. Un pensionar japonezб în vârstă de 67 de ani, a reușit să colecționeze cele mai multe obiecte Hello Kitty și este fruntaș la acest capitol. Află întreaga istorie a bărbatului!

Masao Gunji este de profesie polițist, acum, însă, nu mai lucrează deoarece a ajuns la vârsta de pensionare. Bărbatul colecționează obiecte Hello Kity de mai bine de 30 de ani și are o colecție care numără peste 10.000 de obiecte inscripționate cu celebra pisicuță albă cu fundiță roz. Mai mult decât atât, ca să depoziteze toată colecția, bărbatul a fost nevoit să-și cumpere o casă special pentru aceasta.

„Am mai mult de 10.000 de obiecte, dar am făcut o selecţie pentru că nu încăpeau toate aici. Am început să le adun din anii '80. Vreau să arăt colecţia tuturor celor care doresc să o vadă”, a spus japonezul Masao Gunji.

Bărbatul a declarat anterior că, motivul pentru care a început să adune atâtea obiecte marca Hello Kitty este faptul că acestea îl ajutau să se relaxeze după o zi grea de muncă în care trebuia să se supună unor reguli foarte stricte. Masao Gunji afirmă că niciodată nu s-a zgârcit să cheltuiască bani pentru aceste obiecte, iar unele din ele au costat chiar mii de dolari.

În luna noiembrie a anului trecut colecția japonezului a fost recunoscută de Guiness World Records ca fiind cea mai mare din lume. Cert este faptul că bărbatul a reușit această performanță și datorită soției sale, care este o femeie foarte înțelegătoare și care l-a susținut întotdeauna.

Foto: geeksofcolor.co; dailymail.co.uk

Video: Youtube.com

Adaugă comentariu