Taximetristul din Ungheni: „Nu este prima naștere la care am asistat”

Taximetristul din Ungheni: „Nu este prima naștere la care am asistat”

Taximetristul care a ajutat astăzi o femeie să nască, pe bancheta din spate a mașinii sale, a devenit un adevărat erou. Bărbatul spune că nu este prima data când asistă la o naștere.

Astăzi, un taximestrist din capitală a avut parte de o călătorie mai puțin obișnuită. În timp ce transporta o femeie însărcinată spre Chișinău, aceasta a început să se plângă de dureri mari – începuseră contracțiile. Șoferul, pe nume Marin Caț, nu s-a pierdut cu firea, a tras pe dreapta și a ajutat femeia să nască. Din fericire, totul a avut un final fericit, femeia se simte bine și a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Potrivit site-ului protv.md, nu este pentru prima dată când bărbatul asistă la o naștere. Acesta mai are acasă patru copii, și a fost alături de soția sa la naștere acum 11 ani. Șoferul spune că nu și-a imaginat vreodată că va ajunge într-o astfel de situație.

Bărbatul a reacționat corespunzător și sunat imediat la urgență. La fața locului au venit două ambulanțe, care au escortat mașina taximetristului până la Institutul Mamei și Copilului, unde au fost internate mama și bebelușul.

Nașterea a durat doar 10 minute, iar la ora 7 și 30 de minute fetița a venit deja pe lume. Mama micuței are 26 de ani și este deja la cea de-a doua naștere.

Foto: scha.org; osearaperfecta.protv.md

Adaugă comentariu