Locul potrivit pentru răsfățul familiei tale: shopping, teren de joacă, zone de agrement și mâncare delicioasă!

Locul potrivit pentru răsfățul familiei tale: shopping, teren de joacă, zone de agrement și mâncare delicioasă!

De multe ori te-ai pomenit în situația când ai vrea să mergi undeva să te odihnești sau să faci shopping, dar nu ai cu cine să lași odorașul? Aceasta nu mai este o problemă, deoarece noi îți venim în ajutor și sugerându-ți cea mai potrivită soluție pentru a le combina pe toate. FAMILY SHOPPING CENTER este locul perfect unde ai parte de o gamă variată de servicii atât pentru tine, cât și pentru familia ta.

În Chișinău sunt foarte puține locuri frumos amenajate și concepute în așa fel încât familiile cu copii să se poată odihni într-o atmosferă caldă și prietenoasă. În mod normal un asemenea loc ar trebuie să conțină: spații de joacă, cafenele, loc pentru shopping, zone de agrement etc. Family Shopping Center dispune de toate aceste elemente și este locul potrivit care îți permite să te relaxezi din plin, savurând un ceai aromat sau o gustare apetisantă, în timp ce copilașul tău se distrează la terenul de joacă.

Locul perfect pentru shopping

Family Shopping Center este situat în sectorul Ciocana al capitalei și este conceput pentru confortul și siguranța familiilor din țară. Centrul este foarte comod, deoarece îți oferă un complex de servicii, ceea ce este foarte rentabil pentru părinții care își doresc să petreacă timpul alături de copiii lor. În interiorul centrului comercial ai posibilitatea să faci cumpărături atât pentru casă, la supermarket-ul care este amplasat la parterul centrului comercial, produse pentru copilul tău cât și pentru propriul răsfăț, cum ar fi: încălțăminte, îmbrăcăminte, mărfuri pentru uz casnic, cosmetică naturală. Shopping-ul într-o ambianță modernă și plăcută îți va încărca bateriile pentru o bună perioadă de timp.

 

Teren de joacă modern „Happy Kids”

Și dacă părinții sunt interesați de cumpărături, mâncare etc., pe copii cel mai mult îi interesează împărăția jocurilor. Terenul de joacă „Happy Kids” care se află în incinta centrului comercial este spațios și dispune de o mulțime de locuri distractive, cei mici se pot aventura la labirint, piscina cu biluțe, tot felul de tobogane, căsuțe, scrânciob etc. Zona destinată jocurilor copiilor este absolut sigură, îngrădită cu gărduleț și este securizată de o persoană responsabilă care are grijă de micuți în timp ce ei se distrează. Terenul mai este dotat cu zone tematice unde copiii se pot ocupa cu activități utile, cum ar fi zona pentru gătit sau zona pentru desen. Foarte important este și faptul că micuții pot fi lăsați să se joace, iar părinții să-și vadă de treburile personale în interiorul centrului, având siguranță că copilul se află sub supraveghere, fără anumite riscuri.

 

Zona pentru relaxare și pentru a savura bucate delicioase

În timp ce cei mici sunt ocupați la terenul de joacă, părinții se pot odihni la unul dintre localurile situate în preajma acestuia. Aveți oportunitatea de a alege dintre pizzeria „Corso” și cafe-barul „Inside Bar”, ambele asigurâdu-vă deservire de calitate și bucate delicioase preparate cu mare dragoste și grijă pentru fiecare client. Localurile sunt amplasate în așa fel încât se vede perfect ceea ce fac copiii la terenul de joacă. Mai mult ca atât, acolo este locul potrivit pentru organizarea petrecerilor și a zilelor de naștere pentru copii. Cafenelele vă pun la dispoziție meniuri festive pentru cei mici și vă garantează distracții care vor rămâne în amintirea copiilor pentru întreaga viață. Iar dacă sunteți pasionați de bucătăria italiană sau de bucate pregătite cu multă dragoste, atunci vă zicem că la parterul centrului este situat restaurantul „Trattoria della Nonna” – locul unde se mănâncă bine!

 

Academia de dansuri „Dance Academy”

În incinta centrului comercial de asemenea se află „Dance Academy”, o școală de dans pentru copiii și adulții pasionați de mișcare și dans. Acolo ai posibilitatea să te simți liber în pași de dans, pentru că dansul, în general, vă oferă un sentiment de încredere în sine și ajută foarte bine la dezvoltarea sănătoasă a oricărei persoane.

Veniți cu încredere la Family Shopping Center, vă garantăm că o să vă placă enorm de mult. Este un centru modern și confortabil, care se bucură de popularitate!!!

Contacte: 

NE GĂSIȚI AICI: str. Mihail Sadoveanu, 20/1

TELEFON:  +373 60 27 07 77; +373 22 62 66 63; 62 66 65

SITE: www.familyshop.md

Foto: arhiva personală; cruisesv.ru

 

Adaugă comentariu