Adela Popescu a scăpat deja de 10 kilograme într-o lună după naștere

Adela Popescu a scăpat deja de 10 kilograme într-o lună după naștere

Adela Popescu, gazda emisiunii „Vorbește lumea” a reușit să slăbească 10 kilograme în numai o lună după ce a născut. Altfel spus, a reușit să scape de o bună parte din kilogramele acumulate în sarcină într-un timp mult mai scurt decât după prima naștere.

Adela Popescu s-a îngrășat la fel de mult în cele două sarcini, dar a slăbit într-un ritm diferit după ce a născut. După ce l-a născut pe Alexandru, în vara lui 2016, Adela a pierdut 11 kilograme în două luni. Vedeta s-a declarat foarte mulțumită la vremea respectivă, mai ales că nu făcuse mai nimic special ca să slăbească. La fel ca la majoritatea mămicilor, funcționase și la ea rețeta oboselii accentuate din primele luni cu bebelușul acasă.

Toţi oamenii m-au sfătuit să nu fac efort prea mare atâta timp cât alăptez, pentru că există riscul să pierd lactaţia, ceea ce nu îmi doresc. Am dat jos, totuşi, câteva kilograme, pe bază de oboseală. În două luni şi jumate am slăbit 11 kilograme fără să fac nimic special, nu am ţinut nici dieta şi nu am făcut nici sport”, a dezvăluit Adela Popescu în 2016.

Acum, la numai o lună după ce l-a adus pe lume pe Andrei, cel de-al doilea copil al ei și al lui Radu Vâlcan, Adela a reușit să dea jos deja 10 kilograme. Semn că, într-adevăr, la al doilea copil totul e mai ușor.

Nici de data aceasta Adela nu pare să-și fi modificat dieta cu intenția de a slăbi, dacă e să ne luăm după „jurnalul” ei gastronomic de pe Instagram. De la începutul anului, vedeta  s-a lăudat că a mâncat numai preparate bogate în calorii, pe care orice femeie dornică să slăbească le-ar fi evitat: fasole cu murături și fondue (un amestec de brânzeturi grase topite, cu pâine prăjită).

E drept că, în urmă cu câțiva ani, când încă nu se punea problema unei sarcini, Adela s-a confruntat cu perspectiva de a da jos câteva kilograme după mesele bogate de Sărbători. Îngrijorată că, la o înălțime de 1,65 m ajunsese să cântărească 57 kg, vedeta a apelat la ajutorul unui medic nutriționist, care, după mai multe analize și măsurători, i-a făcut o dietă personalizată. Adela a evitat să ofere mai multe detalii, tocmai pentru că era vorba despre un plan personalizat, care altcuiva, cu alte date fizice, ar fi riscat să-i facă mai mult rău decât bine.

 

Sursa: click.ro

Adaugă comentariu