Burtica Andreei Bălan a fost desenată de iubitul ei, George

Burtica Andreei Bălan a fost desenată de iubitul ei, George

Andreea Bălan este însărcinată deja în cea de-a cincea lună, fapt ce nu o împiedică să fie o mămică activă și pozitivă, iar mai nou, aceasta nu își mai ascunde burtica.

Acum câteva zile, interpreta a postat pe pagina sa de facebook că este timpul să accepte provocările fanilor săi și că așteaptă cele mai amuzante și mai drăguțe provocări din partea lor. Astfel, cel puțin o dată pe săptămână, Andreea va posta pe pagina sa de facebook filmulețe în care va îndeplini provocările fanilor. Una dintre acestea a fost ca iubitul ei, George, să o picteze pe burtică, iar procesul de creație a fost filmat și postat pe facebook.

„Ați zis să îl pun pe George să deseneze ceva pe burtă și ați zis că vreți să vedeți și burtica. Iată rezultatul, am bifat două provocări! Și vă rog să nu îi judecați desenul prea aspru, a avut media 7 la desen în școala generală! În schimb, e cel mai talentat poet și actor! Și viitor tătic “, a comentat Andreea Bălan.

Clipul video a strâns 150 mii de vizualizări și 6 mii de like-uri dar și o mulțime de comentarii pozitive din partea fanilor.

Andreea Bălan și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an. Cântăreața a declarat în repetate rânduri că își dorește să devină mamă. După 8 ani de relație, Andreea Bălan  s-a despărțit de Keo. A urmat o perioadă de refacere alături de fostul iubit american, dar a durat numai câteva luni. Însă, acum, Andreea pare să fie pregătită, în sfârșit, să facă pasul cel mare cu actorul George Burcea. Andreea Bălan și George Burcea vor deveni anul acesta părinți.

Foto: libertatea.ro

Adaugă comentariu