Cine se va ocupa de educaţia fiului Jannei Friske?

Cine se va ocupa de educaţia fiului Jannei Friske?

La 15 iunie s-a stins din viaţă cântăreaţa din Rusia, Janna Friske, una dintre cele mai populare şi îndrăgite artiste. Ieri cei dragi şi-au luat rămas bun, iar ceremonia a avut loc la Crocus City Hall.

Împreună cu prezentatorul tv, Dmitry Shepelev, artista a adus pe lume un băieţel, Platon, care are acum 2 ani. Cu cine va rămâne acesta şi cine se va ocupa de educaţia lui, a povestit tatăl cântăreţei, Vladimir: „Băiatul trebuie să rămână cu tatăl său. Dacă o să ne permită să îl educăm noi, o să îl ajutăm cu siguranţă. Unde să-l lăsăm? El nu va rămâne singur”.

De educaţia micuţului se va ocupa şi naşa sa, Olga Orlova, prietena apropiată a interpretei. „Platon practic a crescut în mâinile mele. Am mers cu el în America când era ceva mai mic, mai apoi în Lituania. Am o relaţie foarte apropiată cu el”, a spus actriţa şi interpreta, Olga Orlova.

Cu câteva zile înainte de moartea mamei sale, Platon a plecat împreună cu tatăl său peste hotare, iar potrivit topnews, Platon nu a asistat la moartea mamei sale. Cei apropiaţi au hotărât să nu îl aducă la ceremonia de rămasbun,  pentru a nu-i trauma psihicul.

Foto: starhit.ru, chto-proishodit.ru

Adaugă comentariu