Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Connect-R și Misha, împreună la petrecerea de ziua fiicei lor, la cinci ani de la divorț

Connect-R și Misha, împreună la petrecerea de ziua fiicei lor, la cinci ani de la divorț

La cinci ani de când au divorțat, iată că Misha și Connect-R continuă să fie o familie pentru fiica lor. Cu ocazia zilei de naștere a micuței, care a împlinit opt ani, cei doi i-au organizat o petrecere superbă cu prietenii, într-un loc de joacă din Capitală. Fericită, Maya s-a pozat alături de părinții ei, bucuroasă să-i aibă lângă ea, scrie profm.ro

Recent, pentru a-i îndeplini o dorință arzătoare și pentru a-i oferi un cadou neuitat de ziua ei, Connect-R și-a dus fiica la Disneyland Paris, unde i-a însoțit și Misha.

 

Deși despărțiți de atât de mult timp, aceștia sunt întotdeauna un duo redutabil când vine vorba de bunăstarea și de fericirea fetiței lor. Tocmai de aceea au mers în echipă completă în Franța, pentru câteva zile pline de distracție și de zâmbete, în care au creat amintiri superbe pentru Maya.

 

"La mulți ani, Mayu meu! Copilul meu bun! Te iubim mult de tot!!! Să ai o viață plină de fericire", a scris Misha pe Instagram în dreptul câtorva imagini de la petrecerea aniversară.

 

Connect-R şi Misha s-au căsătorit religios la 21 septemebrie 2014, fiind cununaţi de Pepe şi soţia lui Raluca. Căsnicia nu a durat mult. Aceștia au decis să nu mai fie un cuplu și în acte, așa că au divorțat în mare secret. În prezent au o relație foarte bună și se ocupă amândoi de creșterea ficei lor, Maya.

"Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat", a transmis Connect-R în vara lui 2018. 

Share:

Articole recomandate