Familia regală a Marii Britanii se mărește: prințul Harry și ducesa Meghan au dat marea veste

Familia regală a Marii Britanii se mărește: prințul Harry și ducesa Meghan au dat marea veste

Prințul Harry și ducesa Meghan din Marea Britanie au anunțat că sunt în așteptarea unui copil.  Aceștia au făcut marele anunț înainte de a-și începe turneul în Australia, unde au și primit primele lor daruri pentru copil.

Potrivit protv.md, în prima sa apariţie publică de după anunţarea veştii, ducesa de Sussex a purtat o rochie albă care masca destul de bine burtica de viitoare mamă. Reprezentantul reginei Elisabeta a II-a în New South Wales şi soţia sa le-au dăruit lui Meghan şi Harry un cangur de pluş, cu un pui în buzunar şi o pereche de cizmuliţe pentru copil.

Vestea sarcinii lui Meghan vine la cinci luni de la nuntă. Copilul ducilor de Sussex se va naşte în primăvară, probabil în aprilie, potrivit presei. Va fi al şaptelea în ordinea succesiunii la tron şi nu va avea automat titlul de prinţ sau prinţesă. Nici cei doi copii mai mici ai prinţului William nu l-au avut, dar bunica lor, regina Elisabeta, a intervenit pentru a le acorda titlul şi probabil că va face la fel și pentru copiii lui Harry.

Adaugă comentariu