Lilu este cea mai calculată mămică?

Lilu este cea mai calculată mămică?

Lilia Ojovan,  este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din Moldova, iar o poză plasată de aceasta pe facebook trezește imediat curiozitatea internauților și adună în doar câteva ore mii de like-uri.

Acest lucru îl cunoaște și Lilu, iar recenta ei sarcină, adică istoria mediatizării lansată festiv în cadrul emisiunii tv pe care o prezintă, interviurile despre sarcină, ședințele foto și inclusiv știrea cu numele fetiței scris cu ojă pe unghiile mamei, ne sugerează întrebarea: Este Lilu o mămică calculată care își organizează viața în detalii? Haideți să vedem împreună.

Se pare că da!

  • Ambele fetițe sunt născute în zodia leului, la o diferență de doar 8 zile (26 iulie și 3 august). Nu știm sigur dacă Lilu și Călin au planificat nașterile în această zodie, dar cărui părinte nu i-ar plăcea să aibă două Leoaice, care potrivit astrelor sunt binecuvântate să aibă mereu dispoziție bună, au o inimă mai mult decât iubitoare, creativitate abundentă și abilități de conducere?
  • Nașteri planificate în perioada de vacanța a emisiunii pe care o prezintă, vacanță ce durează de la începutul lunii august până la mijlocul acesteia, asta parcă pentru a nu lipsi prea mult de pe sticlă.
  • Ambele nașteri au decurs prin cezariană la aceeași clinică privată din Chișinău.
  • Lilu și-a dorit să ocupe cu Teia același salon în care a stat acum 3 ani. Dar nu a fost să fie: cu Amelie a fost în salonul 308, iar cu Teia - în 307. Prezentatoarea a încercat să găsească un sens în aceste cifre, astfel că cifra 8 semnifică luna august în care s-a născut Amelie, iar 7 – iulie, luna Teiei.
  • În ambele cazuri - au ținut în mare taină numele fetițelor, iar anunțul despre sarcină s-a făcut public când mama împlinea 5 luni de sarcină.

Dar am găsit și câteva scăpări în agenda aranjată cu mare grijă!

  • Într-un interviu din decembrie 2015 plasat pe un site de divertisment, cuplul Lilu și Călin Roșca mărturisea că este pregătit pentru un al doilea copil, doar că puțin mai târziu! Dar în acel moment sarcina exista deja de 2 luni (nașterea a fost în iulie 2016). Or secretul era prea mare, or cuplul încă nu știa că piciul este deja pe drum și Teia i-a luat prin surprindere pe părinții săi.
  • Tot în interviul din decembrie 2015 cuplul dezvăluia faptul că își mai doresc un copil, doar că nu în Moldova! „Și poate în altă țară. Eu nu pot să-mi permit copilul meu să crească într-o astfel de țară. Într-o altă țară aș putea să pun și becuri și teracotă. Sunt pregătit pentru asta”, mărturisea Călin Roșca, soțul prezentatoarei.

Lucru care nu s-a întâmplat spre bucuria fanilor și admiratorilor prezentatoarei tv, pentru că Lilu a rămas în Moldova  și la sigur va reveni în curând pe sticlă, dacă va urma același program creat acum trei ani pentru creșterea Ameliei.

Foto: liliaojovan.com

Adaugă comentariu