Loredana Groza își petrece vacanța de iarnă în țările calde. Ce destinații a ales interpreta

Loredana Groza își petrece vacanța de iarnă în țările calde. Ce destinații a ales interpreta

După un an plin de evenimente, concerte și filmări, Loredana Groza și-a luat binemeritata vacanță. Interpreta, împreună cu fiica ei de 18 ani, Elena, au plecat într-un sejur exotic cu mai multe destinații.

În plină iarnă, cântăreața Loredana Groza a hotărât să meargă la odihnă pentru a acumula noi forțe. Pentru a-și pune la curent fanii cu ultimele noutăți din viața sa, artista a postat o poză chiar din avion unde citea o carte, iar fiica sa asculta muzică în căști.

„În sfârșit oleacă de vacanță. Prima oprire, Dubai!!! Ghiciți următoarea destinație???”, acesta a fost mesajul care a însoțit poza Loredanei de pe Instagram.

Se pare că Loredana și-a planificat sejurul prin mai multe țări calde, deoarece următoarea destinație a artistei a fost orașul Bangkok, capitala Thailandei. Acolo cântăreața a experimentat bucătăria tradițională thailandeză, ba chiar mai mult, a învățat să gătească direct de la un bucătar chef într-un restaurant. Pentru a-și împărtăși entuziasmul, Loredana nu a ezitat să posteze fotografii cu rezultatul obținut.

Cert este faptul că Loredana Groza preferă destinațiile mai puțin obișnuite. Anul trecut aceasta s-a odihnit pe cel mai mare vas de croazieră din lume, după care a mers să descopere India. 

Foto: instagram.com; facebook.com

Adaugă comentariu