Soțul Polinei Gagarina este un tătic exemplar. Vezi cum îl laudă cântăreața

Soțul Polinei Gagarina este un tătic exemplar. Vezi cum îl laudă cântăreața

De aproape două luni, Polina Gagarina și soțul ei, renumitul fotograf rus Dmitry Iskhakov, împart fericirea la trei. După venirea pe lume a fetiței lor, Mia, viața cuplului s-a schimbat considerabil. Dmitry își mănâncă fiica din priviri, iar Polina nu contenește să-și admire soțul în rol de tată.

La sfârșitul lunii aprilie cântăreața rusă Polina Gagarina și soțul ei au fost binecuvântați cu o fetiță perfect sănătoasă. Dacă Polina Gagarina este la cea de-a doua experiență, interpreta mai având un fiu de 10 ani, născut din căsnicia cu actorul Piotr Kislov, atunci Dmitry Iskhakov este pentru prima dată tată. Fericitul tătic savurează din plin această perioadă și își petrece foarte mult timp alături de fiica sa.

Astăzi, Polina Gararina a ținut să le povestească admiratorilor săi prin intermediul unei postări în mediul virtual, despre cât de grijuliu și atent este soțul ei cu micuța Mia.

„Proaspătul tătic în acțiune. Timp de aproximativ o lună Dima a învățat totul – să-i schimbe scutecele, să o înfeșe, să-i facă băiță, să o hrănească, să o legene, dar cel mai important să nu-i fie frică și să-și păstreze calmul atunci când micuța face mofturi. Dmitry Iskhakov, ești eroul, sprijinul și ajutorul meu. Chiar în aceste momente Dima o învață pe Mia să zâmbească, dar zâmbesc eu”, a scris fericita mămică pe una dintre rețelele de socializare.

Polina Gagarina are o relație deosebit de frumoasă cu actualul ei soț, pe care de fiecare dată o afișează cu mândrie pe internet.

Foto: Instagram.com

Adaugă comentariu