Înălbim dinții în doar 15 minute

Înălbim dinții în doar 15 minute

Cu toții ne dorim un zâmbet de vedetă, puțini însă au curajul să viziteze pentru asta un stomatolog. Frica de durere, dar, cel mai des, lipsa de timp, ne face de multe ori să zâmbim cu gura închisă, ascunzând astfel dinții îngălbeniți.

Specialiștii spanioli propun însă o alternativă cabinetelor medicale. Ei au elaborat un sistem unic de înălbire a dinților, ce poate fi aplicat acasă. Cu Instant Smile dinții devin mai albi chiar după prima procedură.

Metoda este testată și e conformă standardelor europene. Nu prezintă riscuri și este eficientă, astfel încât dinții pot fi înălbiți de la 2 până la 9 nuanțe, dacă se respectă toți pașii de aplicare.

Mai întâi de toate, dinții trebuie spălați cu pasta folosită în mod obișnuit. Între timp, puneți capa fluorescentă sub razele solare, pentru cel puțin 5 minute. Apoi stoarceți din tub compoziția pentru prelucrarea prealabilă a dinților și aplicați pe burete.

După ce capa fluorescentă a stat la soare, în ea se distribuie gelul Instant Smile de-a lungul marginii interioare, pe întreg perimetrul. Apoi îmbinați capa și o introduceți în gură, mușcând-o ușor. Apoi dinții trebuie ținuți strâns, timp de 15 minute, pentru a asigura o iluminare cât mai bună.

Specialiștii recomandă efectuarea procedurii cu Instant Smile în încăperi calde, cum este baia, pentru a spori efectul acesteia.

 

 

Foto simbol: farmacie.md; brightwhitesmilepro.com; drmaryamadibfar.com

Adaugă comentariu