Fă sport împreună cu bebelușul tău

Fă sport împreună cu bebelușul tău

Vrei să revii la formele pe care le aveai înainte de sarcină, însă nu știi de unde s-o apuci? În același timp nu vrei să te desparți de bebelușul tău nici măcar pentru un minuțel... Înfometarea și curele drastice de slăbire nu te vor ajuta, ci mai degrabă îți vor dăuna, motiv pentru care te îndemnăm să faci sport.

Cea mai potrivită opțiune pentru a pierde în greutate este activitatea fizică și, ca să nu stai prea departe de micuțul tău, a-i putea să-l integrezi în activitățile tale. Ca să vă bucurați unul de compania celuilalt puteți face o mulțime de activități împreună.

Înainte însă de a practica un sport, nu uita să ceri părerea pediatrului încât să nu îți expui copilul la un risc.

Înot

Bebelușilor le place să se bălăcească așa că nu ezita să mergi la bazin împreună cu el. Specialiștii pediatri susțin că bebelușii care practică înotul învață mai devreme să meargă și li se dezvoltă și capacitățile cognitive, precum și independența față de părinți. Înotul îți va aduce satisfacție atât ție, cât și celui mic, așa că aveți ambii de câștigat.

Dans împreună

Oferă-i un spectacol gratuit și dansează ritmic pentru a arde câteva calorii. Dacă e ceva mai măricel, se va amuza copios, așa că îl poți îndemna să își miște și el mânuțele sau piciorușele.

Stretching

Întinde-te bine și stai lungită pe covor alături de micuțul tău. Practică streetching-ul dimineața și dacă vezi că bebe e entuziasmat, fii sigură că te va imita la un moment dat. După naștere, specialiștii recomandă să faci periodic exerciții de stretching, ca să scapi de durerile musculare și să-ți recapeți postura corectă a corpului. ​

Gimnastică

E suficient un covoraș, un program lejer de exerciții și fă exerciții cu piciul tău în propria sufragerie.

Plimbări 

Tonifiază-ți mușcii picioarelor cu o plimbare lungă prin parc, or mersul pe jos face piciorul frumos!

Mai jos vă prezentăm o serie de exerciții pe care le puteți face împreună cu bebelușii voștri.

 

 

Foto: muvment.pl, mumsphere.files.wordpress.com, thekurtzcorner.com

Adaugă comentariu