Odoraș.

Odoraș.

MariMar

Cum îți poţi îndepărta extensiile de gene cât saloanele sunt închise

Cum îți poţi îndepărta extensiile de gene cât saloanele sunt închise

Saloanele sunt închise de mai bine de o lună şi nu ştim cu siguranţă când se vor redeschide. Nefiind îndepărtate extensiile de gene au nevoie de întreţinere o dată la trei săptămâni/o lună - genele naturale cresc şi pot intra în ochi, pot irita sau chiar pot provoca alergii.  Vita Costenciuc, specialistă în domeniul cosmetologic, a vorbit despre cum putem îndepărta singure resturile de extensii de gene.

„Nu este dificil să le îndepărtaţi, dar durează ceva timp”, spune Vita. Deci, aveţi nevoie de anumite ingrediente, răbdare. Totul este foarte simplu, puteţi elimina independent extensiile de gene cu ajutorul unei creme obişnuite, ulei şi aşa-numitul remover.

În cazul fericit în care deţineţi un remover – acea soluţie specială ce dizolvă lipiciul cu care sunt lipite extensiile de gene fir cu fir – atunci ar trebui să fie foarte simplu. Este foarte eficient în ceea ce priveşte îndepărtarea rapidă şi nedureroasă a extensiilor de gene. Pentru aceasta veţi avea nevoie de dischete din bumbac, beţişoare din bumbac, remover.

Tăiaţi o dischetă din bumbac în jumătate, ataşaţi tamponul de bumbac strict sub pleoapa inferioară. Puneţi soluţia pe dischetă, apoi aplicaţi-l pe gene şi staţi aşa 3-4 minute, deoarece compoziţia are nevoie de timp pentru a dizolva lipiciul”, recomandă Vita Costenciuc. După aceea, îndepărtaţi uşor genele folosind o perie sau acelaşi tampon de bumbac. Ochiul trebuie să fie complet închis. Atenţie, removerul este destul de toxic, aşa că asiguraţi-vă că nu vă va intra în ochi. Dacă simţiţi o senzaţie de arsură, clătiţi ochii cât mai repede cu apă. După ce aţi finalizat întreaga procedură fără consecinţe, aplicaţi pe gene puţin ulei de ricin.

Uleiul de ricin este excelent ca o modalitate de a îndepărta genele în siguranţă. „În plus, uleiurile sunt foarte utile pentru extensiile de gene şi vă vor permite să eliminaţi genele artificiale şi să le întăriţi pe cele naturale. Principiul îndepărtării genelor este identic: pe pleoapa inferioară punem o jumătate dintr-o dischetă din bumbac, pliat într-un semicerc şi înmuiat cu grijă în ulei. După ce „ungem” genele cu ulei, este nevoie să aşteptăm 30 de minute. Această metodă durează, dar este sigură (fără pericole şi efecte adverse). În aceste 30 de minute puteţi să vă culcaţi, dormiţi, meditaţi sau ascultaţi o carte audio!
Nu trageţi genele foarte tare când încercaţi să le îndepărtaţi pentru că le puteţi deteriora. Dacă genele nu au fost îndepărtate, atunci pur şi simplu repetaţi procedura. Masează-ţi genele pentru a accelera procesul şi a dizolva mai bine lipiciul
”, a explicat specialista.

Puteți folosi o cremă. Această procedură de îndepărtare a genelor la domiciliu este similară cu cele anterioare. Pentru a îndepărta cu atenţie genele, luaţi o dischetă din bumbac şi aplicaţi cremă hidratantă pe ea, apoi lăsaţi-o pe gene. Lăsaţi crema hidratantă până observaţi că puteţi îndepărta uşor genele. Dacă există dificultăţi în acest sens, atunci repetaţi procedura.

 

Sursa: csid.ro

Share:

Articole recomandate