Odoraș.

Odoraș.

Sensimyl

Vrei să ai o naștere naturală? Iată 10 sfaturi care te pot ajuta

Vrei să ai o naștere naturală? Iată 10 sfaturi care te pot ajuta

Nașterea naturală este alegerea naturii în ceea ce privește aducerea unui copil pe lume. Cu alte cuvinte, nașterea naturală este o modalitate de a lăsa natura să-și urmeze cursul firesc, fără nicio intervenție medicală sau medicamentoasă. Dacă ești însărcinată, desigur  - alegerea asupra modalității în care vei naște, este o decizie foarte personală. Fiecare femeie o face într-un mod diferit. Nu există experiențe identice, scrie desprecopii.com

Alegerea modalității în care vei naște (natural, sau prin cezariană, sau în apă, sau acasă, cu anestezie sau fară) este o decizie foarte personală. Fiecare femeie o face într-un mod diferit. Nu există experiențe identice.

Dacă vrei să ai o naștere naturală, aceste 10 sfaturi de la medic - te pot ajuta:

  1. Discută cu o moașă despre nașterea naturală

O moașă - chiar și una de modă veche - va fi avocatul cel mai infocat al nașterii naturale. Dar, nu ezita să îi spui și medicului care îți urmarește sarcina, că dorești să îți aduci pe lume bebelușul - în mod natural.

       2.     Participă la cursuri prenatale de yoga

Cursurile prenatale de yoga sau cursurile Lamaze te vor ajuta sa iti dezvolti puterea fizica si tehnicile de gestionare a durerii. Totodata, yoga te va ajuta sa intelegeti ca trupul unei femei a fost construit pentru a da nastere.

       3.     Practică exerciții Kegel

Exercițiile Kegel vă vor ajuta să fiți mai conștientă de corpul dvs.

       4.     Scrie un plan de naștere

Acesta vă va ajuta medicul și personalul medical să înțeleagă ce vă doriți și care sunt nevoile dvs. 

      5.      Fă o vizită la spitalul unde veți naștere

Discutați despre toate medicamentele pentru durere pe care le puteți primi. Discutați toate aceste aspecte cu medicul și cu partenerul dvs. înainte de a ajunge la spital.

      6.     Mergi la cursuri pentru viitoarele mamici

Vă va ajuta să înțelegeți în ce constă nașterea și să căpătați încredere în dvs. 

      7. Fă un masaj prenatal.

Acesta vă va ajuta să vă mențineți corpul normal, iar moralul ridicat. 

      8.     Foloseste uleiuri de aromaterapie

Uleiuri esențiale organice, cum ar fi lavanda, trandafirul, ylang-ylang pot fi foarte calmante. Uleiurile energizante includ grapefruit, menta și portocale. Consultați-vă cu medicul dvs. asupra caror uleiuri esențiale sunt sigure pentru sarcină.

     9.     Discută despre naștere cu mama ta

Este foarte posibil ca experiențele să fie similare.

Unul dintre beneficiile nașterii naturale este experiența de senzații, care nu ar putea fi resimțite în orice alt moment. Dvs. și partenerul dvs. veți fi legati în totalitate de copil într-un mod unic. Unii pretind că nașterea durează mai puțin fără utilizarea medicamentelor pentru durere sau a celor de declanșare a procesului. Indiferent ce cale veți alege pentru a naște, îmbarcați-vă pentru această călătorie cu încredere și cu credință că o naștere sănătoasă este cea potrivită.

 

Share:

Articole recomandate